Egyszer főztem így babot! 4 órát főztem, egyszerűen borzalmas volt! Pedig én is becsületesen beáztattam, meg minden. Azóta konzerveset használok, mert én tuti nem fogok még egyszer így szenvedni.
Eddig énis konzervpárti voltam, csak most próbálok átállni a hulladékmentes alternatívára. Hiába rakom kiöblítve, papírtalanítva a szelektívbe, így is olyan sokat termelünk, nem esik jól a látványuk...
Egyszer főztem így babot! 4 órát főztem, egyszerűen borzalmas volt! Pedig én is becsületesen beáztattam, meg minden. Azóta konzerveset használok, mert én tuti nem fogok még egyszer így szenvedni.
VálaszTörlésEddig énis konzervpárti voltam, csak most próbálok átállni a hulladékmentes alternatívára. Hiába rakom kiöblítve, papírtalanítva a szelektívbe, így is olyan sokat termelünk, nem esik jól a látványuk...
TörlésKukta for the win! Lencsét és babot csak abban főzök, ha be van áztatva, kb 30-40 perc alatt készen van.
VálaszTörlésKötelező vétel lesz ezek után:D Indukciós tűzhelyre váltáskor úgy voltam, hogy meh, ráér, de most felcsúszott a prioritáslista elejére:'D
Törlés