1. Lemérem a szárazanyagokat, ami ezesetben 40 g zabpehely, 5 g kakaó és 1 db édesítő pötyi, de a mennyiségek és az arányok igény és ízlés szerint változtathatók, pl.: zabpehely mellé árpa- vagy rozspehely, kakaó helyett fahéj vagy kókuszreszelék, pötyi helyett nyírfacukor.
2. Vizet forralok és felöntöm annyival, hogy összekutyulva igen sűrű masszát kapjak.
3. Hozzáadom a nedves hozzávalókat, ezesetben belereszeltem egy fél almát, de ez lehet bármilyen aszalt vagy friss gyümölcs, lekvár, méz, joghurt, túró, aroma.
5. Voilá, a munka rám eső részével meg is volnék! Így hagyom éjszakára, és reggel csupán annyi a dolgom, hogy megmelegítem és betolom az arcomba.
Óda a zabpehelyhez:
- Reggel nem szeretek feleslegesen szöszmötölni, 6:30kor kelek és 7:00kor indulok is, de reggeli nélkül nem hagyom el a házat. Így viszont nincs vele több gond, mint reggel kinyitni egy joghurtot.
- A lassan felszívódó szénhidrát (a Győri Édes Jóreggelttel és társaival ellentétben) valóban órákig ellát energiával.
- Megfelelően elkészítve gyakorlatilag bármilyen diétába vagy étrendbe beilleszthető: egészségesek elhagyják az édesítőt és az aromát, hárdkór diétázók csak vízzel készítsék, testépítők fehérjeporral is felturbózhatják.
- Abszolút természetes és egészséges.
- Isteni finom, és a variációk lehetősége gyakorlatilag végtelen.
- És mellesleg stabilizálja a vércukorszintet és a koleszterinszintet, valamint csökkenti a mellrák kockázatát.
Jaj de imádlak, köszönööm :))) <3
VálaszTörlésezért vagyok^^
Törlés