2017. június 6., kedd

Elegáns és kifinomult pár egy kávézóban ül és megvitatja a Nap Eseményeit.

Én: ...és beszéd közben úgy hadonásztam a kezemmel, hogy egy ilyen laza mozdulattal *huss* felllöktem a kulacsomat az asztalomon, amin nem volt rajta a kupak, szóval mindenki engem nézett és minden tiszta víz lett, az asztal, a naptáram, a szőnyeg...

Ő: Nálatok van szőnyeg?

Én: Öhm, aha.

Ő: Milyen burzsuj cég ez..?

Szívesen
Esterházy-tól a Hasnyálmirigynaplót olvasom, úgy tűnik, nálam a nyár az onkoliteratúra ideje (tavaly hasonló időben ment az év irodalmi fénypontja, a Rákosztály).

Medvegyet két darab vizsga választja el az egyetem végétől - durva dolog ez, tekintve, hogy mióta csak ismerem, ő egyetemista. Szerintem párterápiára kell majd mennünk, ez új alapokra helyezi a kapcsolatunkat. Együtt tudok élni egy olyan pasival, akinek nincs érvényes diákigazolványa? Megtudhatjuk a reklám után.

2 megjegyzés:

  1. a párterápia (ezt miért húzza alá?!?) árát költsétek a feketepiacon kapható diákigazolványokra. persze szigorúan csak a boldog, kiegyensúlyozott, szeretetteljes párkapcsolat biztos ami tuti zálogaként! :)
    bár amennyire itt a blog keretein belül megismerhettelek benneteket, nekem úgy tűnik, nincs rá szükségetek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjök, valahogy túltesszük magunkat ezen is:) Mondjuk D. szerintem inkább szabadulásként fogja majd fel és megsemmisíti a diákját, ha végre vége, de na, nekem még szokni kell a tudatot:D

      Törlés