2011. július 24., vasárnap

-

Csupa kaland az életünk.

Az Alexandrában akkora nagy akciók vannak, hogy a múltkor elmentem és jól bevásároltam, szóval most van mit olvasni. Vettem Nabokovot, Dürrenmattot, Varlam Salamovtól a Szentenciákat (nem a Kedves Olvasó műveletlen tuskó, én is most hallottam róla először, csak a téma [Gulag-irodalom] felkeltette az érdeklődésemet), meg amikor megláttam Süskindtől a Sommer úr történetét, egyszerűen nem tudtam otthagyni. Ahhoz a könyvhöz nagyon szép emlékeim kötődnek (ez így tisztára öregesen hangzik, de komolyan), és azt akartam, hogy bármikor levehessem a polcról és belenosztalgiázhassak egy mosoly erejéig.

Tegnap elmentünk a Népligetbe, tollasoztunk egy fél órácskát, aztán hazaindultunk. A liget sarkán életem párjának biciklije defektet kapott. Majdnem tíz kmre lakunk a Népligettől. Hát igen, ez jellegzetesen egy olyan történet, amin egyszer majd nagyon jót fogok nevetni.

Alakul a nyaralás, mindkettő, első sátorozás Olaszországban, a második pedig ősszel egy kis Isztambul csak a szüleimmel, nélküle. Amennyire nagyon várom már, annyira belefacsarodik a kis szívem, ha elképzelem, hogy ott vagyunk a reptéren, ő marad, én elindulok és utána napokig nem látom... kissé mazochista vagyok.

Főleg mivel most egymás hegyén-hátán heverünk, ő windowst telepít, Harry Pottert olvas, az ölében hever Sigi és közben simizi a combom. Olyan sokoldalú pasim van. <szmájli>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése