2013. augusztus 5., hétfő

05-06-07/30 - Best friend, fav book, fav movie

Kicsit elmaradtam, de szombaton belepisiltem a magyar pocsolyába strandoltuk, tegnap pedig aggódtam, hogy keskeny kis hallójárataim valamelyike nehogy begyulladjon, így, nem egészen tíz nappal a VÁRVA VÁRT NAGY NYARALÁS előtt. Hajlamos rá, ezért általában kerülöm a fejem vízbe kerülését.

Day 5: Best Friend


Mint a mellékelt ábra mutatja, halasztottam, ameddig lehet, mert ugyan nem olvassa a blogom, nem rajzolok túl jól embereket (magamra nem sértődtem meg, de Medvegyet ezért nem rajzoltam magam mellé).
De ő lenne az. Kis vigyori, nagyon "nőcis" (nem én mondtam, így jellemezte a cosmo!), végtelenül laza. Ja, és énekel. Most vették fel az egyetemre, ergó három évvel idősebb vagyok nála.

Day 6: Fav Book



A legkedvesebb könyvem a Monte Cristo grófja, és őszintén igen sokat törtem a fejem, hogyan tudnám egy rajzba belesűríteni, főleg ahhoz képest, hogy napi kábé öt percet szántam a kihívásra. Úgyhogy inkább a második kedvencemen próbáltam törni a fejem, de az meg sok van, aminek a fele nem is regény... szóval inkább kiválasztottam azt a könyvet, amit minden utazásomra magammal viszek. Komolyan. És most is vinni fogom. Ez nem más, mint Woody Allen Lelki jelenségek vizsgálata c. örökzöldje.

Day 7: Fav Movie


Aki ennyiből nem jön rá, az szégyellje magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése