2015. augusztus 26., szerda

fail

Az egészséges és/vagy diétás konyhaművész pályafutásom alatt jópár bakit és jónéhány tökéletlen ételt elkövettem már: sütöttem tégla állagú kenyereket és megfoghatatlanul omlós kekszeket, alkottam palacsintának induló császármorzsákat és kínosan semleges ízű "édességeket", dzsuváztam össze az egész konyhát egyetlen tálnyi hihetetlenül ragadós tésztával, sőt, egyszer egy pitét is sikerült elkövetni, amit nem lehetett szeletelni, hanem kanalazni kellett a formából.

Most mit mondjak, ez a kísérletező kedv átka, de annyira nem zavart, mivel így vagy úgy, az eredmény azért többnyire ehetőre sikerült.

Nos, ma a saját rekordomat is megdöntöttem, amikor megszaladt az útifű maghéj, és így a zablepényemből gyakorlatilag kókuszolajban sült takony lett - és annyira undorítóan szar, hogy nem, nem, még én sem nem, nem és nem, pedig öreg harcos vagyok már az egészséges étkezés csataterén.

Bosszúból most megint napokig nem eszem főtt kaját. 
#húdekeményvagyok

2 megjegyzés:

  1. Ma valahogy nekem sem sikerült, palacsintát akartam csinálni már sokadszorra. Eddig persze mindig sikerült, most valamiért annyira ragadt az összes a serpenyőhöz, hogy egy sem lett jó. Nem baj, R eljátszott vele, az összeset dobálta a levegőbe a serpenyőről.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó az ezeréves, ezerszer bevált receptek is időnként váratlanul becsődölhetnek, nehogy unatkozzunk:D a fentebb említett katasztrófát amúgy tegnap tök finomra csináltam, szóval főzni orosz rulett...

      Törlés