2017. október 19., csütörtök

Things I Love Thursday


♥ Évfordulózás a Pata Negrában ♥ végre kipróbáltuk a Feketét ♥ valami isteni csoda folytán minden zh-m sikerült ♥ jó idő ♥ biciklizni ♥ Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz ♥ receptet követni ♥ Medvegynek is vegánul ebédet főzni ♥ újra futunk! (nem merem visszakeresni, hanyadszor lelkendezek az újrakezdésnek, és tény, hogy jobb lenne abba sem hagyni, de hát no, still lapping everyone on the couch) ♥ újra rubintrékázom! (dettó) ♥ Lord of The Lost: The Broken Ones - rászoktam, hogy munka közben a discover listát hallgatom spotify-on, és hát mit nem tud a modern technológia, csupa csodás muzsikát ajánl a figyelmembe ♥ manapság imádom a hajam ♥ sokat teázni ♥ On The Spot ♥ visszatérő TILTek! ♥

4 megjegyzés:

  1. Hogy a lényeget ragadjam meg, kimondhatatlanul aranyosak a cicák! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyeeee? Imádom, amikor így cukulnak egymással, és a tél közeledtével most extra puhák és pufik lettek:3

      Törlés
  2. Micihez hasonlóan megfogom én is a lényeget! :) ezek ketten <3-két alkotnak szunyálás közben!

    amúgymeg! olyan cuki (jujj, értsétek jól! :)), hogy Ti már így nyolc éve! és szerintem még vagy 100 évig minimum! :) akkormegasztán mán a Kókuszba is bekerültök! ;):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, ezen a 100 év dolgon rajta vagyunk:3

      A cicák pedig mindig ilyen agresszívan cukin alszanak, túlzás nélkül: minden alkalommal ölelkezve-egymásba bújva csicsikálnak, mi pedig olvadozunk tőlük:)

      Törlés