2018. október 8., hétfő

Great Success!

Hivatalosan is elfogadták a kérvényeinket és ma felvették nekünk utólag a kérdéses tárgyakat.
Időben fogunk végezni.
Örülni kéne, de már nem tudok, elfogyott az idegrendszerem.

Viszont meglepő, mennyire összerántja a közösséget, ha együtt kell fellépni egy elnyomó hatalom ellen: egy éve járok ebbe az évfolyamba, és mivel most rá voltam kényszerítve, hogy szóba álljak másokkal - egészen döbbenetes módon elkezdtem megkedvelni néhány embert.
Tudom, a normális embereknek ez teljesen hétköznapi, de mivel én ugyanazzal az ismerős-készlettel operálok 20 éve, nagyon rá tudok csodálkozni, ha hirtelen bővülni kezd a kör.

Más: a múlt héten vettem ki a könyvtárból Szerb Antalt, és amennyire imádom olvasni, annyira belefacsarodik a szívem, hogyan is ért véget az az ember, aki Chaucert derűs, szemlélődő természetűnek jellemezte - mennyire szeretném, ha egyszer engem is így írna le valaki.


Megint más: vasárnap évfordultunk. A tiszteletünkre olyan szép idő lett, mint annó kilenc éve az első randinkon (szívesen mindenkinek), ettünk, sétáltunk, kávéztunk, romantikusan kihallgattuk a szomszéd asztalnál pletykálkodókat meg kaptam Poket könyvet automatából, szóval megadtuk a módját.
Meg csináltunk közös képet is, csak Medvegy kikötötte, hogy ne legyen rajta a feje.
Hátjó.

2 megjegyzés: