2021. április 17., szombat

One man's useless information is another man's college major

Nem értem, hogyan épülhetett be a köztudatba a hattyú = kecsesség képzettársítás, elvégre híradóban láttam utasszállítókat vízen kecsesebben kényszerleszállni, mint ami az a leszállásnak csúfolt mutatvány, ahogy a hattyúk becsapódnak a folyóba. A felszállásuk meg konkrétan egy vicc, amikor a hatalmas bojlertestüket nekifutásból próbálják a levegőbe emelni és közben hangosan csapkodnak a szárnyaikkal.
Idővel tényleg kezdek a saját anyámmá változni, jegyezte meg főszereplőnk, ahogy rájött, hogy édesanyja soha meg nem értett, csónaktestű vízimadármániája rajta is kezd eluralkodni.

A korábban említett szomszédok időnként feladják a leckét olyan zajokkal, amit nem tudunk beazonosítani. Tényleg kezdem megszokni, csak időnként kapom már fel a fejem, amikor mintha egy medicinlabdát dobnának a falnak vagy egy mély férfihang felröhög. Egyre kevésbé érdekel, meg szerencsére egyre inkább múlnak elfele azok az idők, amikor naponta átlag 23 és fél órát voltunk otthon.

A könyvtár újságolvasó szolgáltatót váltott és amennyire örülök ennek, annyira nem, mivel ugyan a felület elég kényelmetlen, viszont sokkal több újság van fent.

Ma voltunk sétálni, olyan meleg volt, hogy levettük a kabátjainkat és a hangulatunk szinte optimista volt, hogy talán lesz még az életünk kicsit kevésbé magánzárka jellegű, amiben az emberi kontaktus nem merül ki az apartmanunk recepciósával. Láttunk kisnyuszit meg néhány kamasznyuszit meg veszekedő ludakat.
Ja Medvegy talált a coopban akciós strongbow-t, szóval most a földön hasalva blogolok, a laptop előtt pedig egy pohár cider öt jégkockával és időnként megrágcsálom a színes, mosható szívószálat. Life is good.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése