2024. május 28., kedd

Váratlan: még mindig nem rúgtak ki, sőt, egyre kevésbé tűnik úgy, hogy ki fognak (mostmár három munkafolyamatot is teljesen önállóan, belsős QA nélkül végzek, és elkezdtek betanítani egy negyedikre is), még az én extra paranoid agyam is egyre nehezebben talál fogást a helyzeten. De a végén még lenyugszom végre a picsába. 

Én a heti egy otthonról dolgozás közben

Még váratlanabb: írt a HCPC! Hogy ha kitöltök még egy utolsó hülyeséget a háttércsekkemhez! AKKOR ELFOGADJÁK A JELENTKEZÉSEMET!
Annyira fel voltam ezen kúrva, hogy egy hónapig nem voltam foglalkozni vele, aztán múlt héten erőt vettem magam, kitöltöttem és visszaküldtem nekik, de azóta se tudom, mi a fenét kezdjek most ezzel az információval. Kapják be, hogy ezt így elcseszték nekem, de komolyan.

Boxra továbbra is járok, a heti kettő mostmár néha heti három, és rendeltem saját boxkesztyűt is. Fene sem gondolta volna, de úgy tűnik, lett egy új hobbim.

Az adóvisszatérítésem még nem érkezett meg ugyan, de az első normális fizetésem igen, szóval rendeltünk egy IPL készüléket. Idő kérdése, és olyan szőrtelenre lézerezem magam, mint egy kukac (kivéve a bal karom nyilvánvaló okok miatt, de legalább a posszum szőrös maradhat majd).
Lehet lelézerezem az egyik szemöldökömet is, ha nagyon unatkoznék, haha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése