2024. július 30., kedd

Blabla

Kezdtem nagyon beledepressziózni az If this is a man-be, szóval gondoltam ideje egy kis szünetet tartani, mielőtt folytatom a Truce-t - és mi mással, mint a Nyugaton a helyzet változatlannal? Komolyan, miért vagyok ilyen hülye, magyarul olvasom, és majdnem elbőgtem magam meló közben (ahol olvastam - már véglegesítettek, említettem már?).

Az egyik kedvenc munkatársam (be kéne mostmár mutatni őket, elég nagy hatással vannak az életemre) folyton zongorázik a csoportszobában, és ez olyan szinten felpiszkálta a zongoravágyamat újra, hogy leporoltam a zongorát, vettem kezdő könyvet, és kértem ajánlatot zongoratanártól innen nem messze. Faszomat, komolyan.

(aztán mivel a jelentkezéskor meg kellett adni az életkort és a hátteret az adott hangszerrel, én meg beírtam a tényeket, hogy 31 év és abszolút kezdő, ma kerestek a zeneiskolából először emailben majd telefonon, hogy csak csekkolják, de biztos magamnak kérek időpontot..?)



Én és M. régóta beszéljük, hogy el kéne menni Londonba színházba, múltkor végre el is jutottunk addig, hogy foglaljunk vonatjegyet, szállást meg színházjegyet, és Augusztus végén megyünk az Operaház Fantomjára. Juhú!

Meghirdettem két cipőt vinteden, az egyik már elkelt, a másik foglalózva van holnapig. Most lényegesen felkészültebb voltam, mint a múltkor, vettem az egyfontos boltban zacskókat, és nyomtatni is tudok ingyen a melóban, és hát ez így meglepően simán megy. Rákaptam az ízére, szerintem holnap feldobok még ezt-azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése