2015. szeptember 3., csütörtök

Manapság sokat járunk orvosokhoz apukámmal, én sulis vackok, ő munkahelyi vackok miatt, de már nem is bánom annyira, egyre jobban telnek a várakozások.
Igazi apja lánya vagyok, hatalmasakat szoktunk röhögni, de most valahogy komoly témák kerültek szóba, többek között híres első alkalmak, és most először mesélte el, milyen volt az első csókja.

Sajnos nem lesz abszolút nyálasan romantikus, ugyanis nem anyukámmal történt, de pontosan úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva: vidéki rokonoknál egy szilveszteri buliban, lassúzás közben, egy Anna nevű alacsony, de nagyon helyes, hosszú fekete hajú lánnyal.
Ehhez hozzátartozik, hogy apukám elképesztő forma volt fiatalon, a katonaságig nagy göndör haja, hatalmas trapéz farmere és platformos cipője volt (amiben egyszer lezúgott a metrólépcsőn, de ez egy másik sztori).

És valahogy annyira furcsa, ha elképzelem az apukámat, az én apukámat, aki fél kézzel kocsit szerel, a másikkal meg felépít egy családi házat (true story), hogy nahát, ő is volt béna, izzadós tenyerű kamaszfiú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése