2017. április 30., vasárnap

Manapság vol. II.

Hát a fene se gondolta volna, hogy munka + két kismacska + esküvőszervezés ilyen rettentő strapás tud lenni.

Munka: Meglévő munkaköröm kiegészült egy újjal, aminek hála az eddig laza munkanapjaim elég... khm... feszítetté váltak. Nem panaszkodom (csak egy kicsit), mert hát na, de most odalettek a két érdemi munkavégzés közötti hírolvasós, netezős óráim. RIP.

Sok munkát bizonyítandó undormány kávéfoltok az asztalomon.
Tudom, disznó vagyok.

Két kismacska:
(miközben ezt írom, éppen az ölemben ölik egymást, időnként panaszos nyávogással jelezve, ha egyikük a másik fülére/ágyékára menne)
A kis szőröket általában "gyerekek" néven emlegetem, de futnak még rókakölykök és kisrókák (főleg amikor összebújnak, és úgy néznek ki, mint a rókagyerekek az odúban) meg malackák néven (a rózsaszín nózijuk miatt). Imádjuk őket, de ó te jó ég, el is felejtettem, mennyi melóval járnak ebben a korban.

Balról jobbra: Pózi döglik, és hát istenem milyen szép ez a kislány; ketten lesnek az ölemben; Purrci megmutatja malackarózsaszín pofiját a kamerának.

Esküvő: Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a büdzsé csökkentése érdekében úgy döntöttünk, hogy amit csak lehet, mi csinálunk - vagyis a dekort is. Szerencsére az internet kimeríthetetlen forrás a témában, szóval anyukámmal tévénézés közben is papírvirágokat hajtogatunk ipari mennyiségben, én meg megégettem magam a ragasztópisztollyal és ecseteket teszek tönkre az antik hatású lakkal.

Ruhapróba közben a mókás kedvű menyasszony csíkos zoknit villant az amőbamintás szőnyegén.

3 megjegyzés:

  1. ha néha-néha már nagyon nem bírtok a kisrókákkal, hozzám nyugodtan küldhetitek (öööö, mondjuk fénypostával) a kis tündérbogyókat cica-szitterkedésre! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldogan kölcsönadjuk őket kórosan sok alvás ellen illetve cuki korai ébresztőórának: általában öt körül kelnek:'D

      Törlés
    2. Így is jöhetnek! :) A jelenlegi senior korban lévő hajnali 3 éspervagy 4 órakor zörgő, néhanapján hányó, kaparászó, fejem tetejére telepedő... stb. ébresztőórához képest kész megváltást jelentene az ötös kelés! :D

      Törlés