2019. április 1., hétfő

The rest is confetti

Furcsa napok.
Lerobbanó trolibuszok, suli előtti közös kondizások, a meghatott rádöbbenés, hogy a családom nagyobb, mint gondoltam, és hozzájuk fordulni nem a gyengeség jele, hanem természetes. Szépen kivitelezett iskolai feladatok.
Úgy áll a hajam, ahogy szeretem.
Laboreredményekre várás. Van bajom vagy nincs? Melyik verziónak örülnék jobban, ha kiderülne, hogy az egész csak a fejemben van, én meg szeretek drámázni, vagy ha tényleg létezne és nevet kapna a nyűgöm? Kiderül a reklám után.
Az összes tavaszi cipőm feltöri a lábam. Miben jártam ősszel meg tavasszal? Tudtam egyáltalán járni? A jelenlegi tapasztalatok alapján nem vagyok meggyőzve.

Them details tho
Csináltam vegán túrógombóc jellegű, túrómentes édességet (hogy a fenébe nevezze az ember politikailag korrekten az ilyen ételeket), komolyan elmorzsoltam egy könnycseppet saját magam hihetetlen ügyességén, annyira nagyon finom lett, még Medvegy is elismerően hümmögve lapátolta befele.

Reasons why i'm awesome nr. 2.: Medvegy említette, hogy volt vagy tizenkét éve egy manga, amit olvasott, de nem jegyezte meg a címét, és azóta sem találja sehol, akárhogy keresi.
Leültem a gép elé és öt perc múlva mondtam a címet.
Ha jóban vagy velem, mintha lenne egy saját privátdetektíved.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése