2022. február 18., péntek

Unfortunately you were not successful in your application

A lenőtt kékhajú lány a piros lámpánál áll és várja, hogy átkelhessen az úton.
A lámpánál álló kocsiból kikönyököl egy középkorú férfi, a lenőtt kékhajú lány érzi magán a pillantását, de úgy dönt, ignorálja. Csak amikor beszélni érzékeli, akkor veszi ki kelletlenül a füléből a fülhallgatót, készíti magát, szexista beszólás lesz? vagy csak figyelmeztetik, hogy lapos a hátsó kereke?
A férfi irányába fordul, hogy jelezze, figyel, mire az szélesen-kisfiúsan elmosolyodik:
- Ugyanolyan napszemüvegünk van!

A lenőtt kékhajú lánynak meglepően aktív a szociális élete manapság - és néha szinte jól is érzi magát ilyenkor, és egyre ritkábban szorong és szemléli magát kívülről kritikus tekintettel.
Viszont még mindig idejekorán, idegesen kezdi keresni a vészkijáratokat az eseményekből, aminek ha enged is, utána otthon emészti magát, hogy kimarad valamiből, amiben amúgy ott lenni sem szeretne.
Legalább egyre kisebb a különbség az "angol" és az "igazi" énje között, angolul is sokat beszél és hangos, és már nem zavartatja magát az akcentusa miatt, és csak nevet az újabb találgatásokra, hogy nem, tényleg nem olasz (elvégre az olasz egy fokkal jobb a lengyelnél, de a lengyel is még mindig jobb a magyarnál).

A lenőtt kékhajú lány végre megnézte az új Emmát, és rég nevetett ennyit kosztümös filmen. Azt pedig külön élvezte, hogy a világ összes kosztümös youtuberének igaza volt és biztos újra fogja még nézni párszor, elidőzve a kis részleteken.

2 megjegyzés:

  1. Ez a kep mennyire mintha egy filmbol lenne kivagva. :) Nagyon vagany!
    Amugy miert rosszabb a magyar mint a lengyel? :'D szerintem kb egykutya vagyunk, vagy nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ez még Londonban volt:D akkor mókás ötletnek tűnt minden Viktoriassal fotózkodni,de elég hamar ráuntam.
      Nem tudom, biztos az internalizalt antinacionalizmus beszel belolem, de a lengyeleket valahogy menobbnek tartom, mint minket (talan mert Krakkó gyönyörű volt), de az olaszos dolog is azert jobb a szememben, mert nagyon nem szeretem, ha egyből beraknak az "o poor eastern european,came here to work for peanuts" dobozba. De ezt is biztos csak en gondolom tul:D

      Törlés