2022. szeptember 5., hétfő

Szabadságnaplók

Valamiért jó ötletnek tűnt elkezdeni a Farm, ahol élünket, és atyaég, mennyivel egyszerűbb idők voltak azok. Mármint nem amikor az egész család éhen halt, ha apuka nem tudta befejezni a szántást, hanem amikor ennek a sorozatnak a nézése jelentette a családi szórakozást.

Foglaltam időpontot rákszűrésre! Iszonyúan szégyellem magam, utoljára a pandémia előtt, még otthon voltam, de most végre a lelkiismeret-furdalásom túlnőtte a félelmemet az idegen ország egészségügyi rendszerének labirintusától.
(az se sokat segített az ügyön, hogy a háziorvosunkhoz csak és kizárólag telefonon lehet időpontot foglalni, és én is egyike vagyok azoknak az introvertáltaknak, akiknek éveket vesz le az életéből egy-egy hivatalos telefon stressze)

Megint jött egy nem túl jó epizód, szóval azt tettem, amit bárki tenne a helyemben: elvonszoltam magam a fonalboltig, vettem két csodálatosan színes gombolyag fonalat és nekiálltam horgolni.

Vágtam a hajamból vagy tíz centit, de nem vagyok tökéletesen elégedett, szóval lehet vágok majd még. Ez csak haj, mi meg úgyis mind meghalunk.

Találtam a charity shopban 10 fontért fasza paperbag nacit a White Stuffból, elvileg a méretemben, gyakorlatilag combban fazont torzítóan feszül, szóval megfogadtam, hogy még szorgosabb leszek a tornával (újra csinálom közepesen rendszeresen!) és megszorítom kicsit a nasikat.
Majd belélegeztem a világ összes szénhidrátját a PMS miatt. 

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom a nehezebb epizódot. <3 Tök sokat gondolok rád (akarok emailt is írni majd, csak halogatás lvl 10millió) - fel a fejjel és kitartást a munkakereséshez meg a mindenhez! Hátha jó dolgokat hoz az ősz.
    Pacsi, én is teljesen rá vagyok görcsölve a külföldi eü-re (és a telefonhívásokra is!! omg), és pont ma reggel mondtam Pének, hogy össze kell szednem magam most már és elindítani pár eü dolgot, amit minden évben vizsgálni kellene, és azóta hanyagolom, hogy kiköltöztünk. Nem is gondoltam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. De jó is együtt szenvedni! (Csak viccelek, nem jó, sőt, nem is vicces, de hajrá nekünk, csak menni fog.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ♥︎ azóta már sokkal jobb, jellemzően a szabadságom alatt volt időm meg energiám lamentálni :D
      Ó ne is mondd, két éve gyötör a lelkiismeret, hogy nem bírom elvonszolni magam szűrésre:') De küldöm az energiát! És ha segít így, hogy fél lépéssel előrébb vagyok, nekem abszolút pozitív élmény volt, a nővér szuperkedves volt és minden simán ment. Igaz volt néhány dolog, amit meg akartam kérdezni de elfelejtettem, mert minél gyorsabban végezni akartam, de na:D

      Törlés