2023. január 21., szombat

Meglepően energikus vagyok manapság, lehet ennek az az oka, hogy rendszerességgel edzek végre. Korábban nem tudtam végigcsinálni egy munkanapot délutáni szundika nélkül, most viszont megvagyok a négy óra alvással - egyszer adtam be a derekam, amikor Medvegy és a macska olyan cukin szundikáltak a kanapén, hogy melléjük kucorodtam, de úgy ébredtem, mint akit megvertek, szóval ez talán egy jel, hogy nem kéne.

Vinteddel a viszonyom eddig vegyes: a (Dollyval közös, EZ MEKKORA MÁR? ♥︎) ludas pulcsiba szerelmes vagyok és szerintem sosem fogom levenni, de irdatlan időt el tudok ott baszni, és még csak nem is veszek semmit, csak böngészgetek.
Ja és el is adtam valamit, a túrabakancsomat, ami legyalulta a kislábujjamat - úgy bruttó két órám elment a szerencsétlenkedéssel, rohantam csomagolózacskót venni (7 font/6 zacskó), majd miután kiderült, hogy a cimkét nem nyomtatják ki nekem a postán, mentem nyomtatni a közeli rymanbe (2.77!!!!! font volt, egy pillanatra belém szakadt a döbbenet a végösszegtől), ahol amikor kérni akartam tíz centi szigszalagot, hogy ráapplikáljam a csomagra a frissen nyomtatott papírlapot, a pénztárosnak volt pofája közönyös arccal a hátam mögé mutatni a polcra a szigszalagokra (2.50 font).
20 fontért hirdettem meg a cipőt, ki lehet számolni az elképesztő profitot, amit termeltem.
Medvegy a végén pikírten megkérdezte, hogy megérte-e, és őszintén nem tudom - bár tény, a legnagyobb probléma a rutintalanságom volt, életemben nem adtam még fel postán semmit, és a netes útmutató nem készített fel arra, hogy MAJDNEM HÁROM FONT LESZ KINYOMTATNI EGY PAPÍRLAPOT, ne haragudjatok ezt a traumát még nem dolgoztam fel. 

Letöltöttem a Revolutot, még próbálom kitanulni. 2023 egyik nagy fogadalma a saját financiális edukációm - szerencsésnek mondom magam, egyrészt ösztönösen ügyesen bánok a pénzzel (márcsak a származás révén, laughs in jewish), másrészt elég jó kiképzést kaptam a viszonylagos csóróságban felnövésnek hála, de szeretnék szintet lépni.

HCPC-től továbbra sincs semmi, de hová sietünk.

2 megjegyzés:

  1. A pulcsiii! <3 <3
    Sajnálom, hogy az eladás ilyen döcögősen ment :'D hátha legközelebb jobb élmény lesz! Én az első időszakban embertelenül sok időt vesztegettem el a Vinteddel, de aztán szépen elmúlt az újdonsgá-hatás (meg lett elég jó cuccom), és azóta nem töltök vele kb semennyi időt sem. ;) Ha ez biztat esetleg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IMÁDOM ♥︎ Mivel Ses méret, de nem érdekelt és muszáj volt megvenni, nagy felfedezésem, hogy fehér blúzzal hordom, derekán csomóval :D

      Nem bántam meg amúgy az eladást, tuti fogok még felrakni cuccokat, mert tök jó érzés, hogy ami nekem már nem kellett, még visszahozott kicsit az árából, és más is örül neki:)
      Amúgy énis kezdek a második fázisba érni, még naponta csak felnézek, van-e valami új, de a bakancsért kapott 20 fontomon még csücsülök, nem égeti a zsebem:D

      Törlés