2023. január 25., szerda

negatív

Tegnap vettem egy terhességi tesztet - életemben másodszor, hogy érzékeltessem a helyzet súlyosságát.
Indokoltnak véltem kidobni nyolc fontot a szupermenő digitális tesztre, egyrészt évek óta rendszeres, 26-28 napos ciklusaim vannak, most meg a 31. napon járok, másrészt akkor már napok óta étvágytalan voltam és émelyegtem.
Mivel a gyerekkérdést még mindig nem tisztáztam le magamban, nem igazán tudom leírni, mit éreztem, amikor megjelent a NOT PREGNANT felirat a szuperfancy teszten, mindenesetre feszült megkönnyebbüléssel pattintottam fel egy cidert utána.

Azóta hasonló intenzitással parázok a késés egyéb lehetséges okain (rákrákrákrákRÁK).

Mert hát mennyi mindent veszítene velem a világ.

2 megjegyzés:

  1. :'DDDDDD Harry könyvéről amúgy van a bolygón bárki, aki nem mémeket és csípős kritikákat gyárt? (Én mindenesetre biztos nem leszek az az ember.)
    Menzesz: stressz? étkezésben nagy változás? kialvatlanság? egyél eleget!! nyilván most kéretlenül ideprojektálom a saját tapasztalatomat, de ugye amikor nekem elmaradt huzamosabb időre, akkor az azért volt, mert éheztettem magam; de azért gondolom nálad, már csak szakmai megfontolásból is, ezt kizárhatjuk. :) Mihamarabbi ciklushelyreállást kívánok neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul minden túlzás nélkül a megjelenése óta féláras mindenhol, szerintem a kutya nem vette :'D

      Időközben megjött egy hét késéssel, rég görcsöltem ilyen boldogan:D de azóta is össze vagyok zavarodva, mert ilyen "klasszikus" késleltető faktorok megvoltak, de a szokásostól nem eltérő mennyiségben: csak annyit szorongtam, mint amúgy is szoktam, az émelygés miatt valóban kevesebbet ettem, de nem sokkal, és a mozgás is bejött a képbe, de csak ilyen 20 perces youtube ugrabugra, semmi igazán intenzív. Na mindegy, legalább nem unatkoztam a héten :D

      Törlés