2023. december 12., kedd

Eine feine bober AAAAARGH

Szóval felmondtam, és igazából csak meggyőzött róla, hogy jól döntöttem, amikor a főnök annyit nem mondott, hogy lófasz, csak lekoccolt velem, hogy wow gratula az új melóhoz, csináljam csak azt, ami jó nekem.
Összehasonlításképpen a Starbucksban a főnök háromszor megkérdezte, hogy miben tudna segíteni, ami maradásra bírna, és később is többször szóba hozta, hogy ha meggondolnám magam a felmondási idő alatt vagy után, csak szóljak.
Az egómnak kicsit fájt, de közben megerősített, hogy tényleg jobb innen szedni a sátorfámat.

A hétvégén ledöntött a lábamról az influenza, és mint mindig, szörnyen nehezen viseltem, kb átestem a gyász szakaszain, mire elfogadtam a sorsom és átmentem a mémből ismert törékeny viktóriánus gyermekbe, és megkértem Medvegyet, hogy toljon ki még egyszer a kanálpartra megnézni a gelembeket, mielőtt elvisz a halálos kakiköhögés.

Szeretteim ellenőrzik, ittam-e eleget (nem)

Amilyen elképesztő szerencsém volt megint dolgoznom kellett közben, már majdnem sírásig hergeltem magam a nyűgősségben, csak gyártottam a lattékat és egyszer csak valaki becsúsztatott elém valamit a pultra - már felháborodtam, hogy mi a fasz, amikor megláttam, hogy egy doboz gyógyszer az, és Medvegy állt a pult túloldalán. 
És még egy kávét sem fogadott el cserébe.

Soft launch: vettem egy pár ruhát vinteden, amik jobban beleillenek az új business casual ruhatáramba.

4 megjegyzés:

  1. Ez nem szamárköhögés? :D tudod, az ami esetén a köhögés elmúlik :D Gyógyulj meg minél hamarabb! (amúgy én is köhögök... )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tina egyik novellájában van a halálos kakiköhögés ("pooping cough"), amit olyan viccesnek találunk, hogy imádjuk szóba hozni:D
      És köszönöm, jobbulást nekünk:)

      Törlés
  2. Waaa, én ezt csak most olvasom, hát warm gratulációk!! Örülök neked, és sok szerencsét! És egyébként teljesen egyetértek, ha így elengednek, nem érdemeltek meg téged. Búúú. 👎🏼🐄
    Ugyanitt, jobbulást. (A viktoriánus gyermek-analógián azért jót kuncogtam.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönööööm:)) lassan le merem írni teljesen, de még várom, hogy átmenjek a background check-en is - tegnap írtam alá, hogy engedélyezem, hogy beletúrjanak a magyarországi dolgaimba is, szóval kicsit még izgulok :'D

      Törlés