2014. május 15., csütörtök

Szeretném egy kicsit úgy látni magam, ahogy egy idegen lát az utcán. Tényleg olyan vastag a combom, nagy az orrom, hülyén állnak a fogaim? Mit vesznek észre rajtam először? Hogyan írnának le a rendőrségnek, ha bankot rabolnék?

Néha meg egy kicsit jó lenne olyannak látni magam, amilyennek Medvegy lát.

6 megjegyzés:

  1. Én is szoktam ezen gondolkozni, hogy vajon mások hogyan látnak, külsőleg és belsőleg is.
    Nagyon tetszik, hogy Medvegynek nevezed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer majdnem élőszóban is sikerült így hívni:D

      Törlés
  2. Ha van ilyen tükrös fürdőszobaszekrényetek, akkor simán megoldható. Be lehet forgatni a tükröket úgy, hogy a tükörképed tükörképét lásd :) én néha meg szoktam nézni magam, csak hogy tisztában legyek magammal, bár nincs olyan szimmetrikus arcom, hogy igazán jó érzés legyen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barátnőm egyszer jó régen levideózott, amikor nem figyeltem, de a felvételt így is kritikusan néztem (a szokásos "komolyan ilyen a hangom?!"ról nem is beszélve). Kicsit sajnálom, hogy nincsenek művész barátaim, akik karaktert mintázhatnának rólam és mondhatnák, hogy na az vagyok én. Pedig tök jó lenne.

      Törlés
    2. Egyébként meglepő, hogy mennyi mindent lát az ember nagyobbnak-rosszabbnak, mint amilyen... nekem sem hibátlan a fogsorom (enyhe kifejezés...), és vannak ismerőseim, akikkel sokszor találkozom, mégsem esett le nekik, amíg szóba nem került.

      Törlés
    3. Ez tényleg érdekes, egyik barátommal egyszer arról beszéltünk, hogy ha valakinek valamilyen látványos hiba van az arcán, csak azt tudjuk nézni. Erre megjegyeztem, hogy akkor ő biztos a fogaimat nézi, mire csodálkozva válaszolt, hogy szerinte semmi gond nincs velük (miközben korábban egy fogorvos úgy nyilatkozott, hogy minimum két év szabályozás után esetleg élhetek normális életet).

      Törlés