2019. május 19., vasárnap

Pénteken viszont megvolt az utolsó tankonyha a félévben, legközelebb szeptemberben kell majd fehér naciba bújnom meg péntekekhez igazítanom a manikűrözést. Kaptunk csokit a gyakorlatvezetőtől, hogy sok sikert a vizsgákhoz. Még bevállaltam egy utolsó mosogatást is. Szinte átjárt a zen és a szeretet.
Aztán ez elmúlt.

Holnap meg reggel nyolcra megyek gyakorlatra, kicsit meg fogok halni, elszoktam én az ilyen hajnali időpontoktól. De nagyon remélem, hogy jó lesz és ad egy kis motivációt a vizsgaidőszakra, nagyon rám fér, most valahogy nem érzem magamban a powát - amit mi sem bizonyít, hogy le kellett mondanom egy előrehozott vizsgámat, mert a hétvégén egyszerűen képtelen voltam rávenni magam a tanulásra.


Nagyon vicces amúgy, három hozzám közel álló barátommal is sok izgi történik manapság (ketten államvizsgáznak, egy munkahelyet vált), és én nagyon durván szimpátiaszorongok velük együtt. Ilyen érzés, ha szeretsz valakit?

Most döbbentem rá, hogy menő kapszularuhatáram van. Aki nem hiszi: jelenleg lyukas nadrágban ülök, mert nincs másik. Nem szegény vagyok, hanem minimalista hipszter - a novel by me.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése