2021. december 29., szerda

24.-én még lehúztam egy műszakot (gyötrelem volt, vezetői ellenőrzéssel kezdődött, amit komolyan muszáj volt karácsonykor, majd hiperaktív, irritáló munkatársakkal folytatódott - a faszom kivolt a végére), majd hazajöttem, szedtük magunkat és a bejglinket és átmentünk Angol Barátokhoz ottalvós, vegán töltött káposztás karácsonyra.
Békés volt, jól esett nagyon, és egész végig pizsamában voltunk.

Aztán azóta élem a két ünnep közötti átmeneti időszakot, sosem tudom, milyen nap van, irritált vagyok és nyűgös, kétnaponta reménykedve feldugom az orromba a tesztpálcikát és titokban dühös vagyok, hogy negatív, mert ha pozitívat tesztelnék legalább itthon lehetnék irritált és nyűgös.

Viszont rászoktunk manapság, hogy az egész család egyetlen négyzetméteren tartózkodik, én Medvegynek bújva, a macska az ölemben, és olyan meghittek ezek az esték, hogy na.

2 megjegyzés:

  1. A macsek miért vág olyan fejet, mint akinek existential crisise van? Vagy ez az alapállapot, olyasmi, mint mikor én csak bambulok magam elé valahol és random odajönnek hozzám hogy MI A BAJ, HARAGSZOL RÁM? :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esküszöm az utóbbi:'D a legtöbb fotóján úgy néz ki, mint egy háborús árva a lebombázott háza előtt ülve.

      És ismerős, a fél kamaszkorom azzal telt, hogy bambultam ki a kocsi-vonatablakon és anyám bizalmasan odahajolt, hogy olyan szomorú a szemem, mi bánt? a fejemben meg ilyenkor általában konkrét statikus zaj volt, semmi depresszív:D

      Törlés