2012. november 8., csütörtök

Things I Love Thursday

Még amikor csak gimnáziumba jártam, elneveztük a csütörtököt a hét pöcegödrének. Már régen elfogyott a hét eleji lendület, holnap meg még korán kell kelni.
És egyébként is, a csütörtök csupa olyan óra, amiről nem lehet lógni, de még csak kicsit elbambulni sem, mert úgy lemaradok, hogy utána csak otthon órákig vérverejtékkel maszatolt jegyzetek fölé görnyedve tudom felvenni a fonalat.
De pont ilyenkor van szükség egy kis vidámságra, nem?
♥ sorozatok: Gossip Girl S04 (a legjobb évad: Serena nyomorult, Chuck és Blair nem szenvednek olyan sokat, és senki sem terhes) és American Horror Story S02 (!!!!!) ♥ fekete-fehér csíkos lábszármelegítő ♥ kevés, de mély alvás ♥ félrenéztem és egészen az utolsó pillanatig azt hittem, holnap lesz labor, pedig nem ♥ minek következtében lehet aludni! ♥ zabpehely ♥ suttyomban elkezdeni blogot írni szemináriumon ♥ itthon összebújva, gyertyafény mellett befejezni ♥ A lány, aki a tűzzel játszik ♥ új esernyő (végre nem ilyen miniatűrre összehajtható, hanem normális, sétapálcaként funkcionáló) ♥ csontvázas pólót festeni ♥ sportdzseki télire (biciklivel már tesztelve, hamarosan futással is felavatva) ♥ mozgásban lenni ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése