2016. július 11., hétfő

Kezdodik #bridezilla #kiralylanyleszek
#azennagynapom #kislanykoromotaerrevagyom #nem
Épp az imént dicsekedtem el vele, hogy rég vonták kétségbe a velem született tehetségemet, hogy remekül vadászom le az igazit első nekifutásra - erre a ma reggelem anyám őrjöngésével kezdődött, hogy a nővérem neki panaszkodott: látta a képemet instagramon (ezt itt balra az alábbi címmel), és hogy most komolyan összeházasodunk, amikor nekem inkább randizgatnom kéne.

*sóhaj*

Amúgy az imént pucoltam ki Dorci fülét, cseppentettem bele és ecseteltem az ínyét. Most morog, ha hozzáérek és tüntetően tőlem távol, a földön fekszik, nem mellettem a kanapén, ahogy egyébként szokott.
Ezt leszámítva jól van, eszeget, ismét az a virgonc cica, aki volt: élénk a tekintete és intenzíven tud gyűlölködve nézni, szóval valószínű megmarad.

4 megjegyzés:

  1. Ezt most nem értem, mire számított anyukád, mikor megkérték a kezed? :D ehh, anyák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félreérthetően írtam, ez a nővérem... visszatérő rögeszméje, hogy "nem tomboltam ki magam", és majd harmincakárhány évesen akarok bulizni meg pasizni járni. látszik, mennyire ismer-.-

      (anyukám amúgy lelkesebb, mint én, már szervezi a vonósnégyest meg a hófehér lovas bevonulást:D)

      Törlés
    2. Most így rémlik is, hogy utaltál rá korábban, hogy anyud lelkes, és így újraolvasva már oké :) mondjuk azt sem érteném, Ő mire számított, de ez a hozzáállás megmagyarázza.
      Tőlem egyszer kérdezgetett ilyesmit egy viszonylag távoli ismerős, és azt is olyan nehéz volt elengedni, nem lehet könnyű, ha a közvetlen környezetedben megy ez :/

      Törlés
    3. Á, már fel sem veszem és csak röhögünk rajta:D
      Eleinte tényleg bántott, de nem nehéz belátni: egyáltalán nem ismer, és csak a keserűség beszél belőle, nem valódi féltés vagy "jó szándék".

      Törlés