2016. december 4., vasárnap

Nem értem azokat az embereket, akik a saját gyerekük képével illusztrálva kívánnak valaki másnak boldog névnapot/szülinapot facebookon.
De lehet megint csak én vagyok érzéketlen seggfej, de engem saját cica-kisállat képével kéretik felköszönteni, köszönöm.


Hála annak, hogy az ízlésem egyre inkább rácsavarodik a német kalóz- meg folkmetálra, ezzel együtt a szókincsem is bővül, leginkább olyan hasznos és mindennapi szavakkal, mint hozomány (fentebbi dal címe), palló (e Planke), fedélzet (r Bord), romlottság (e Verderbnis), hordó (s Fass - hihi) vagy hóhér (r Henker).

Megkaptam nemrég az Őrülten boldogot (Rókánál láttam először, már akkor felpiszkálta a fantáziámat). Medvegy elolvasta a hátsó borítót, felröhögött és megállapította, hogy ezt akár énis írhattam volna.
Köszike.

(Eddig nem mertem soha olvasni vizsgaidőszakban, mert fúj az látványosan nem tanulás és ilyenkor az nem jár. Viszont tavaly végre bevallottam magamnak, hogy elb.szok így is elég időt, az olvasás legalább tényleg kikapcsol két valódi tanulós szessön között - és lám minden tárgyamat meg is csináltam, és közben kiolvastam három Harry Pottert. Nyáron valamiért megint letiltottam az olvasást, meg is buktam Anatból. Szóval idén már mértékletesen, de visszaengedtem a szórakozós könyveket a tankönyvek közé.)

2 megjegyzés:

  1. "De lehet megint csak én vagyok érzéketlen seggfej, de engem saját cica-kisállat képével kéretik felköszönteni, köszönöm."

    Így? :D

    VálaszTörlés