2018. július 18., szerda

Potom 8 hónap alatt sikerült kiolvasni a Beszélnünk kell Kevinrőlt (kikölcsönöztem a könyvtárból tavaly, elkezdtem, de lassan haladtam vele és vissza kellett vinnem. nemrég kivettem megint, felkerestem, hol tartottam és folytattam), és basszus, az a könyv tökön rúgta a lelkemet.

@fortepan

Megint kikerült egy videó, amiben haha, a hülye amerikaiak azt sem tudják, hol van Csehország vagy Nigéria, én meg nem merek nevetni, mert velem is lehetne forgatni egy ilyen videót, tökéletesen beillenék az alanyok közé.
Akármennyire is utáltam egy tantárgyat, mindenből sikerült egy általános alapműveltségre szert tennem - ami alól a földrajz az egyedüli kivétel, amiből olyan botrányosan rossz vagyok, hogy csak azokat az országokat-városokat tudnám nagyjából biztonsággal belőni egy vaktérképen, ahol már jártam. Szégyen, de szörnyen nem érdekel, és mivel nem sokszor kérdezték még tőlem, hol van Baranya megye, szükségét sem láttam soha, hogy pótoljam ezt a hiányosságomat.

Nemrég letaglózott a tény, hogy a Csinszka vagy 20 éve adható utónév az országban, és egyre több felnőtt nőnek kell ezzel a névvel együtt élnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése