2020. december 14., hétfő

Tier 3 is basically lockdown but with primark open

Csak hogy ne tűnjön úgy, hogy itt digestive kekszből van a kerítés is, a múlt héten sok melóval felállították a főtéren a karácsonyi vásárt több tucat bódéval meg egy kivilágított óriáskerékkel együtt - megnyitották, majd egy nap után lezárták és elkezdték lebontani, mert előre nem látható módon sok ember ment el és ez vírusveszélyes.
Logic.

Nagyon nem volt jó érzés előadni a tőlem távol élő szeretteimnek, hogy relatív okésan vagyok, amikor amúgy annyira nem volt így, csak nem akartam nyomasztani őket a nyomorhullámvasúttal, amin éppen ültem - mert egyrészt az egész még csak nem is "valódi" és csak a fejemben létezik, másrészt pontosan tudom, hogy ők sincsenek most az élet magaslatán, nem szeretném leszívni az energiájukat azzal, hogy hiábavalóan hallgathatják a nyekergésem.
Nekem legalábbis sokat segít, hogy egyáltalán beszélgetünk, semmiségekről meg hülyeségekről.

De nem panaszkodom, most egész jó. Általában még időben sikerül tudatosítani a katasztrofizáló gondolatokat és hátralépni egyet, messzebbről nézve pedig néha még röhejesnek is tűnik ilyenkor, hogy komolyan ez az apróság váltott ki ekkora mértékű pánikot..? 
Elvégre az eddigi tapasztalataim alapján akármi miatt is sikerült debilizáló szorongásspirálba hajszolni magam, majdnem mindig értelmetlen volt, amikor pedig kivételesen tényleg szarrá ment valami, akkor a vártnál tizedannyira sem voltak tragikusak a következmények.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ultra menő, hogy megléptétek a kiköltözést, és természetes, hogy időbe telik átállnod. Ezt hívják kultúrsokknak, nem? Persze a korona egy plusz nehezítőtényező, de legalább időben leléptetek.

    Ebbe a vidibe pár napja futottam vele, és te jutottál eszembe:
    https://www.youtube.com/watch?v=3nHn34oUqpc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ef6esyT1rAXX4tOMq2qPDVYZNQNhRfVj297-pwynl0xn771Cbyjvb-ek

    Ha megint szomi leszel vagy ideges, nézd meg felirattal, és képzeld azt, hogy egy spa-ban vagy (persze szigorúan csak személyzetként).

    (Ezek a firkáid olyan kircsik!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy, köszönöm ♥︎
      Naponta elmantrázom, hogy ez most két amúgy sem könnyű helyzet együtt (költözés + korona), de ezzel együtt is fárasztó, néha az az érzésem, hogy örökre így maradunk:D az időzítés pedig tényleg utolsó pillanatos, kicsit úgy érzem magunkat, mint a Karib Tenger Kalózai első részében az elején, amikor Jack megérkezik Port Royalba.
      ( https://i.imgur.com/6ambULl.gif )

      (ez a videó pedig hogyan lehet ennyire cuki? a cica relax szintje goals.)

      Törlés
  3. karácsonyi kölcsönünk van az Ön és családja számára, hogy élvezze ezt a nyaralást A karácsonyi kölcsön most elérhető, bármilyen összeget igényelhet, kölcsönünk van az Ön számára {remy.credit111@gmail.com}
    Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com}
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés