2021. január 13., szerda

Suck my diiiiiiiick 2020

Ezt a számot egészen konkrétan egész nap énekelgettem, istenem, Little Big, hogyan tudtok ilyen csodálatosak lenni.

Láttuk az új minimalista dokumentumfilmet Netflixen, és amennyire rárezonáltam az elsőre (azt megnéztem vagy ötször), ez kicsit vicces lett, Medvegy többször megjegyezte, hogy flashbackjei vannak a szektás szüleivel töltött gyerekkorából. Én meg már nem tudom, a két ürge hányszor tudja még elmesélni ugyanazt az eredettörténetet vagy hány oldalról tudunk még körbejárni egy egész egyszerű témát.
Úgy utálom, amikor valamit szeretnék szeretni, mert tetszik az üzenete, de egyszerűen nem megy, mert a kivitelezés olyan fájdalmasan béna vagy részrehajló, lásd kb. összes vegán dokufilm vagy "szakkönyv". Meh.

Találtam egy 1913-as "Don'ts for Wives" című könyvet, gondoltam majd röhögök egy jót a sok múlt századi szexista tanácson, erre egy-egy kicsit elavult kijelentést kihúzva simán elmenne ma is ilyen önsegítő könyvnek (“Don’t interpret too literally the ‘obey’ of the Marriage Service. Your husband has no right to control your individuality." vagy “Don’t profess to care nothing about politics. Any man who is worth his salt does care, and many men learn to despise women as a whole because their wives take such an unintelligent attitude.”).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése