2022. június 21., kedd

Anyukám fejét látni kellett volna, amikor nekiálltam megvarrni a kiszakadt farmernadrágomat, és ha háromszor nem ajánlotta fel, hogy elmenjünk venni újat..?, akkor egyszer sem. Fura, milyen gyorsan elfelejtette, hogy az ő generációjának elvileg ez még természetes volt, vigyázni a holmijainkra és megjavítani, én meg olvashatok róla könyvet, hogyan kell.

A főfőnök elmegy, tegnap volt az utolsó napja. Mielőtt hazaindult volna, behívott engem és Work Bestie-t, átölelt minket és mondta, hogy mi voltunk a kedvencei. Kicsit zavarban voltam, hogy megérdemeltem én ezt, hogy kedveljenek? Elvégre im a garbage person.

Lehet nem ártana megint pszichiáterhez menni.

Még két munkára jelentkeztem, amire mint kiderült, nem kellettem - ugyanoda kerestek diplomás meg nem diplomás diab oktatókat. A diplomásra sejtettem, hogy visszadobják a jelentkezésem, de a másikhoz konkrétan csak érettségit kértek előfeltételnek, az kicsit fájt. Eddig általában elfogadtam a sorsom, hogy hát jó, dietetikusnak még nem vagyok regisztrálva, az alatt meg túlképzett vagyok, de most úgy felkúrtam magam, hogy kértem visszajelzést. Aztán majd megírják, hogy nemkellesz mert csúnya a fejed.

Egy másik melóra meg várólistára tettek, aminek tökre megörültem, elvégre nem elutasítás! Alacsonyan vannak az elvárásaim manapság, na. 

4 megjegyzés:

  1. Kitartást es hajrá!! Nagyon fura a munkahelypiac, tobb olyanra is jelentkeztem, ahol a leiras alapjan en vagyok a tökéletes jelolt, es vagy vissza se szoltak, vagy kuldtek az elutasitolevelet. Ketto jelzett vissza nekem pozitivan a gondosan kivalogatott 16-bol, ebbol az egyiknek meg annyira kellek hogy villamgyorsan irtak az offert nekem nehogy a masik helyet valasszam, ugy, hogy olyan pozicioba vennenek fel, amire a hirdetes alapjan nem is mertem volna jelentkezni mert annyira kevesnek ereztem magam hozza. En mar azt mondom, total semmi nulla logika nincs igy allasjelentkezes kapcsan, menni kell elore es egyszercsak beut a csoda:'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemigazán vagyok elkenődve, kb. jelentkezem mindenre, ami x mérföldes körzetben van és szerepel a hirdetésben a nutrition szó:D meg regisztrált dietetikus melókra is szoktam, az IELTS vizsgám dátumát megadva, hátha nem sürgős nekik. Fullba tolom a yolot, és csak fennakad valami.
      És nagyon élem, hogy úgy keresek munkát, hogy van már egy, amivel amúgy komoly bajom nincs, szóval whatever:D

      Törlés
  2. Annyira tisztellek a kitartasodert! En csak porgetem a linkedint es save-elgetem a melokat, de nem jelentkezem rajuk kb soha. Peldat kell vennem rolad. <3
    Ez a kep pedig rolatok, hat aw. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy ♥︎
      Az igazsághoz hozzátartozik, hogy általában némi alkohollal felbátorodva szoktam felcsapni az indeed-et és jelentkezem konkrétan mindenre, ami valamennyire is szimpatikus. Nem bátorítanék senkit sem erre, de igazából így találtam a jelenlegi melómat is, szóval lehet máshogy nem is tudok munkát keresni:D
      És hajrá hajrá hajrá, az én mantrám az szokott lenni, hogy egy percig kell csak bátornak lenni, amíg az ember rákattint a jelentkezés gombra:)

      Törlés