2023. március 20., hétfő

Szóval az új helyen megkérdezték, mikor végzek, én megírtam, hogy csütörtökön. Ők meg beosztottak péntektől.
Amikor beírtam a naptáramba, akkor esett le, hogy így hétfőtől következő hétfőig szabadnap nélkül végig dolgozni fogok.
Well.

Ugyanitt életem, amikor végre kitaláltam, hogy elvezetek egyedül bevásárolni (nem az egyedül bevásárlás rész az ijesztő, hanem a vezetés), erre benézem a nyitvatartást és fél órát ülhetek az üres parkolóban, várva, hogy megnyisson a bolt. Mint egy nyugdíjas.


Cserébe addig a kocsiban elkezdtem írni a telefonomon a HCPC-s esszét.

Amit amúgy nyilván eddig húztam, két nap van a határidőig, és olyan két oldalnál tartok. Faszom kivan vele, nagyon szájbarágósnak kell lenni, de utálok szájba rágni. Csak hát muszáj, mert konkrétan egy tízezer pontos listába szedték, milyen kételyeik vannak velem kapcsolatban, és majdnem mind olyan kaliberű, hogy understand, in the context of nutrition and dietetic practice: biochemistry, clinical dietetics, clinical medicine, epidemiology, genetics, immunology, microbiology, nutritional sciences, pathophysiology, pharmacology, physiology, public health nutrition. Megvan, hogy ezt tanultam négy évig?
(a többi meg olyan niche faszság, amit majd megtanulok a helyszínen, pl. hogy a szondatáplálás etikai korlátai..?)

2 megjegyzés:

  1. Nem csoda, hogy ijeszto volt szamodra a vezetes, hat rossz oldalon van a kormany! (Tudom, egy britnek ez kb annyira lehet vicces vicceskedes, mint nekunk a hungry Hungarians-temakor... azert nem tudtam kihagyni.)
    Kulso szemlelokent ez az essze is ijesztonek hangzik, de biztos vagyok benne, hogy szuperul csinalod. Kitartast hozza, mutasd meg nekik! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drive thrun jött egyszer egy ürge normális kocsival, elsütöttem neki is, mire konkrétan láttam visszafordulni a szemét a fejébe :'D de megérte, na. csórinak amúgy ki kellett szállnia átvenni a lötyit, és kb ordibálnia kellett a mikrofonba, szóval magára vessen.
      köszönöm ♥︎ közben megírtam amúgy, elküldtem határidő előtt egy nappal - mire ma írtak újra, hogy emlékeztető, küldjem el. felhívtam őket dühtől remegve, kiderült, hogy nem kapták meg. fml.

      Törlés