2016. november 25., péntek

Legszívesebben megkérdezném a manapság divatosan öltözködő (mondanám, hogy lánykáktól, de pasiknál is látni) emberektől, hogy nektek nem fagy le a bokátok ebben a kurva hidegben?
Mert oké, nekem is kicsit rövidebb a nadrágom a kelleténél (nálam mondjuk ez nem a sztájling része, hanem kényszerű kompromisszum a boltok kínálatával), de én nem csupasz bőrfelületet villantok, hanem mókás mintás zoknit.

Mai fiatalok, ki érti őket, hurr durr.

Ma Black Friday keretein belül jól bevásároltam: kapott tápot a macska (Purina One és más a Fressnapfból), Medvegy (kenyér) és jómagam is (füstölt lazac és humusz).
Aztán kb. ennyi is.
Mondjuk nem sok csábításnak voltam kitéve, mert itthon a szolgáltatók nem igazán kapisgálják a Black Friday koncepcióját.

Nagyon kimerített ez a hét, a mai tervek a pénteki party hard-ra kimerülnek abban, hogy olvasok fél órát, aztán ágyban tanulás közben kómaszerű mély álomba merülök és holnap reggel kisimultan és tiszta fejjel ébredek - a rettenet kuplerájos lakásban, amit két hete nem volt lelkierőm/időm/kedvem kiganéjozni.
Life is hell.

4 megjegyzés:

  1. Nekem ezekről a gatyákról mindig az jut az eszembe, hogy olyan, mintha kinőtték volna őket, és mindenki hordja... csak valakinek nem áll jól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pl. D.-nek is tiltott ez a fazon, egy ilyen nadrágban szerintem optikailag nem érnének le a földig a rövid lábai:D
      De én szerettem és hordtam nyáron-ősszel ezt a hosszt (főleg mert ha az átlagnál kicsit magasabb az ember, általában az összes nadrág ilyen "éppen kinőttem" fazonúra sikerül), de TÉL VAN, és látszólag zokni nélkül kell hordani... brrr...

      Törlés
  2. ez pont ide illik http://i.imgur.com/xVhZmXY.jpg

    VálaszTörlés