2016. december 16., péntek

Még 3 nap

Kezdek őszintén szorongani egy újabb tény miatt, miszerint laposra ülöm a fenekem. Először órabérben ülök az irodában, majd hazajövök és folytatom itthon ingyen. Ráadásul az egyetlen, amire gyúrok manapság, az a szimpatikus idegrendszerem.

Arra mondjuk nagyon.

Ha az idegrostokon látszódna a használat, mint az izmokon, belülről már durván bodybuilder kinézetem lehetne, de mivel nem látszik, ezért csak simán pocsékul érzem magam. Nem tudom, meddig lehet folyamatosan stresszelni (Medvegy példájából ítélve évtizedekig lehet életvitelszerűen szorongani), de már nagyon várom a "szar is le van szarva" életérzést.


Egy kis wishlistezés:

Kedves Jézuska,

Idén karácsonyra nem kérek mást, csak egészséget a macskának, mert manapság köhög és nem tudom eldönteni, szőrcsomó vagy valami halálos cicatüdőbetegség miatt, de már kapott aranyárban mért szőroldó pasztát, meg anyukám bejglijének szokásos finomságát (amire egész évben várok, aztán általában három szelet után eltelítődöm vele és újabb évig nem kívánom).
Ja, és egy kibaszott Anatómia kettest.

Köszönöm.

6 megjegyzés:

  1. Annyira irigyellek a macska szőroldó paszta miatt. Nyuszit lehetetlen beszerezni (és persze aranyárban is mérik), pedig rohadtul szükség lenne rá mert ők még felköhögni se tudják a sok benyelt bundát, hanem szépen letapad a bélrendszerében... az összes patikát felhívtam mindenhol, és mindenhol csak macskás van -_-
    Az anatómiához pedig sok sikert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, így sokadik nekifutásra már nagyon meg kéne csinálni:'D

      Bakker, semmi más módszer nincs ilyenkor? Nekem már a szívem szakadt meg, amikor láttam szegényt vergődni, de most sűrűn áldom a gyártót, mert úgy tűnik használ... ilyen malátás cucli, és még finom is lehet, mert nagyon lelkesen betermeli:D

      Törlés
    2. Van szerencsére, ilyenkor tömöm belé az ananászt mert annak szintén szőroldó hatása van, meg eszi a sok szénát meg fűszernövényt ami szintén segít, úgyhogy hálistennek nincs baj, csak amikor már látom az elő-előjeleit a lehetséges bajnak akkor úgy elszidok mindenkit hogy francért nem lehet kapni sehol sem azt a szart :D (de végül pesti barátnőm szerványolt nekem egyet egy állatpatikából miután lejárta szegény a lábát :D)

      Törlés
    3. Na most kicsit hálás vagyok a mainstream kisállatkámért, mert nemrég láttam, hogy cicaszőroldót már a DMben is lehet kapni:D

      (és most tökre megkívántam az ananászt...)

      Törlés
  2. Még mai napig beleáll a gyomromba a görcs, ha csak szóba kerül az anatvizsga, úgyhogy nagyon át tudom érezni. :D Drukkolok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó tudni, hogy akkor nem én vagyok selejtes, hanem a tárgy ilyen gyilkos... Nagyon köszi:))

      Törlés