2018. március 16., péntek

Nemzeti ünnep alkalmából tegnap megjártuk a Nemzeti Galériát, ha már Berlinben így rászoktattam Medvegyet a szép képek nézegetésére.
Előtte kicsit eltévedtünk a várban.
Látszik, milyen gyakran járunk turistáskodni.


Más: vajon majd ha saját gyerekünk lesz, hazaengednek egyáltalán a kórházból, ha bevallom, hogy eddigi életem folyamán egyszer fogtam a kezemben csecsemőt*, vagy ezt a tényt inkább tartsam majd titokban?
Egyáltalán, érdemes így gyereket vállalni és reménykedni, hogy majd beütnek a hormonok és magamtól rájövök mindenre?

*kb. öt másodpercig, majd a nővérem elkezdett kiabálni, hogy "tartsd a fejét! tartsd a fejét!", egyre hangosabban, én pánikba estem, gyorsan anyám kezébe nyomtam az unokahúgomat, és legközelebb csak a kezét fogtam meg, amikor már nagyjából tudott járni.

Ma megfogadtam, hogy elkezdek tanulni, szóval kitakarítottunk Medveggyel, és én fél órán át pucoltam a billentyűzetemet a laptopon.
Kijött belőle egy fél macska és egy marék morzsa.
Undorító disznó vagyok.

3 megjegyzés:

  1. sanda gyanúm szerint tesztet fognak kitöltetni, vagy minden egyes "gyerekgyártási-szándékú" együttlét előtt, és ha az sikeres, csak akkor mehet a szex. vagy a gyerek születése után kell egy tesztet kitölteni a kórházban, hogy hazavihetitek-e egyáltalán?!
    de ha ezeket nem is, azért minden bizonnyal minimum a szülőágyon vajúdás közben fogják neked szegezni a kérdést, hogy eddig hány másodpercig tartottál csecsemőt a karjaidban?!?
    (de dilis vagy! :))

    őőő, és ha kislány lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jóvanna, csak olyan csököttnek érzem magam... Egyre olvasom, hogy mások rokonokhoz járnak "babázni", kiskoruk óta ábrándoznak róla, milyen anyukák lesznek, stb., én meg kb. egy éve gondoltam meg magam, hogy mégsem zárkózom el teljesen a témától :/

      És MINDENKÉPPEN fiam lesz, mást el sem tudok képzelni:D

      Törlés
  2. egy esküvőn is lehetne előre parázni, mert van egy csomó nő, akik ovis koruk óta a királylányos legszebb napjukra készülnek.... (részemről ez mondjuk erősen blőőeee; már bocsi!) én sosem terveztem, ellenben erősen babakocsis királylányokat rajzoltam non-stop az oviban. valószínűleg ennyiben ki is éltem magam :D

    és dehogy vagy csökött! ha majd a kis-Medvegy születésére kerül a sor, addigra valószínűleg volt már majd sok kismamatorna, védőnős "képzés", és tuti ösztönösen tudni fogod a 9. hónap végére, hogy mit és hogyan is kezdj majd a kislegénnyel! :):) (lányt már nem merek írni! :D )

    (én mondjuk elképzelni nem tudom, hogy a rokonokhoz/barátokhoz járjak "gyakorolni", hacsak nem annyira szoros a kapcsolat, hogy pölö én lennék a gyerek keresztanyja vagy valami hasonló. illetve ábrándozni?!? hogy aztán esetleg jól "pofára essek", mert lesz egy "rosszalvó" gyerekem?!!? nemár! :D )

    VálaszTörlés