2019. január 1., kedd

ELSŐ!!!44

2019 eddig egész uncsi, leginkább macskamolesztálással, tanulással meg Project DIVÁzással telik, meg lencseevéssel (vegán szójavirslivel), nehogy már ezen múljon az anyagi biztonságunk a jövő évben.


Ha nem ijesztene meg manapság amúgy is, milyen gyorsan telik az idő, kaptam emailt, hogy hamarost lejár a jogsim, és én erre még nem álltam készen, szinte tegnap kaptam meg, 17 évesen, még göndör hajjal (oh god) és pandamaci sminkben (oh god) mentem a fotózásra, és ennek ellenére az az egyedüli okmányom, aminek a képén nem nézek ki úgy, mint egy meth-függő a rabosítási fotóján.
És kicsit félek, hogy magamat ismerve most inkább nem vezetek két évig, csak ne kelljen elmenni megcsináltatni.

Viszont az idegi leharcoltságot leszámítva a vizsgaidőszak jót tesz a bőrömnek és a hajamnak, mivel állandóan itthon döglök, van időm extra tápláló hajpakolásokat meg arcmaszkokat feltenni.
(ezzel szemben a szemöldököm látványosan élvezi a zabolátlan szabadságot: kabalából békén hagyom minden vizsgaidőszakban és az utolsó után rituálisan újra fazonra szedem, és mivel a körmömet sem lakkozom, komolyan elmennék az Abigélbe statisztának.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése