2020. január 30., csütörtök

Megint nagyon hosszú a hajam, és amilyen béna vagyok, én vagyok az, akinek videókat kell nézni meg megguglizni, hogyan is kell ilyen hosszú hajjal bánni. Ennél hosszabb még nemnagyon volt, és akkor mindig levágtam, de most nem szeretném, nagyon tetszik így, sőt, szeretném, ha még hosszabb is lenne.

Szakdolgozat expectations:
Leülök, négy órán keresztül írok és hirtelen lett +10 csodálatos oldalam.

Szakdolgozat valóság:
Leülök és négy órán keresztül írok. Nagy elégedetten hátradőlök, átgörgetem, és kiderül, hogy másfél oldalt sikerült megszülni, aminek a fele ábra. Pár kifejezés kínosan gyakran ismétlődik. Néhány mondatnak nincs értelme.

Többen megjelölték a kérdőívemben kedvencüknek Sarah J. Maast, akit random ififantasy-írónak gondoltam és el akartam tőle olvasni valamit, amíg be nem azonosítottam egy booktuber videójából a tündérpornók írójaként. Azóta nem tudom, akarom-e. Mondjuk rég olvastam direkt trash-t.

4 megjegyzés:

  1. Olvastam tőle több könyvet is, a tündéreset csak akkor, ha tényleg trasht akarsz (bár annak meg hosszú). Az üvegtrón egész jó, bár azt meg x éve olvastam :D Amúgy nem tudom mi ez a hype a könyvei körül, nekem annyira nem jön be a stílusa. El is felejtettem, hogy volt a kérdőíved, kíváncsi vagyok az eredményekre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm most csak még jobban megjött a kedvem:D Régen Leiner Laurát meg Lakatos Leventét is olvastam csak azért, hogy gyűlölhessem, lehet itt is ez lesz.
      Az eredményeket pedig hozom majd, még korábban megígértem, csak még az irodalmi háttérrel nyűglődöm, a statisztika majd a következő hetek programja lesz:D

      Törlés
  2. Az értelmetlen mondatokat hagyd úgy, ahogy vannak, legyen meg a nagyja, aztán majd egyszerre, egy szuszra átírod magyarról magyarra a szakdogát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez lesz a taktika, de igazából úgy két oldal után beindult a dolog, és mire észbe kaptam, 14 lett O.o

      Törlés