2021. november 24., szerda

Mégis mi folyik itt - VÉR

Mióta a kelyhet használom, havonta rácsodálkozom a Női Lét Csodájára, és mondom/írom ezt minden irónia nélkül.
Megtanultam annó a diagramokat a női hormonokról meg az endometrium vastagságáról, mégis milyen más valóban átélni, hogy az egyik belső szervem milyen finoman hangolt óraműként működik pontos havi ciklus szerint: reménnyel telve kezd a hónapnak, majd a reprodukciós sikertelenségemet látva újra és újra úgy dönt, hogy fuck this shit, ebben a körben nem jött össze, de nem baj, majd legközelebb, kezdjük elölről.
Én meg vérzek, sírok meg fájok pár napig aztán ja, kezdjük elölről.
Milyen varázslatos a női szervezet!

Nem sok olyan dolog van, amit annak ellenére élvezek csinálni, hogy szörnyen béna vagyok benne, de az egyik ilyen a tánc. Szóval ha vágyat érzek rá, rendkívül komoly arccal elkezdek szándékosan bénán mozogni a zenére, ami főleg ugrálásból és integető-hajbókoló lufiember karhullámzásból áll, ami valamiért iszonyú örömet okoz és amire Medvegy majdnem mindig szörnyen terepszínű fejet szokott vágni.

A héten szabadságon vagyunk mindketten.
Nagyon kellett már, eléggé le voltam merülve múlt héten is, szóval kértem Angol Barátainkat, rúgjunk már be, pusztán gőzleeresztési célzattal, ami hétfőn meg is történt. Utólag megkérdeztem Medvegyet, ugye nem kompromittáltam túlzottan, de megnyugtatott, hogy inkább a szokásosnál is viccesebb voltam és szokatlanul szeretetteljes, mert valahányszor elment mellettem, megöleltem a fenekét és közöltem, hogy szeretem.
És másnap a szokásosnál puhább volt az arcom, mert ilyen állapotban is volt annyi lélekjelenlétem, hogy esti arctisztításkor rakjak be időzítőt a hámlasztómnak és utána hidratáljak extrán.
Hah!

Már megint meghalt egy képregénycica, akit ismertem, és át kellett mennem a hálóba odafeküdni bőgni az ágyon alvó macskához, aki tökre nem értette az egész helyzetet.

9 megjegyzés:

  1. Óó, nem követek cicákat, de bekönnyeztem a csaj írásán.
    Jaj, baszki, úgy szeretem a macskákat! Ők a pokol legédesebb teremtményei.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most is az ölemben fekszik, nagyon kell pisilnem de nincs szívem letenni, mert ki tudja, hány bujizásunk van még...

      Az előző cicánk elvesztése olyan traumatikus volt, hogy akkor azt hittem én is, ilyen "érzelmi befektetést" hülye leszek újra vállalni, aztán na lám, itt vagyunk, mert ja, kellenek a cicák.

      Törlés
  2. "valahányszor elment mellettem, megöleltem a fenekét és közöltem, hogy szeretem.
    És másnap a szokásosnál puhább volt az arcom" - nem inkább itt van az igazi összefüggés? :D Gyanúsan egymás után jön ez a két mondat xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ? :'D lehet én vagyok túl naiv, de nem értem:'DD

      Törlés
    2. jajj nem, my bad, én vagyok már néha krvafáradt és fos poénokat gyártok :D
      olyan cukin egymás után jött ez a két mondat hogy teljesn egybe olvastam, és azt hittem hirtelen, errefel írod az arcpuhaságot, hogy annyit ölelgetted már Medvegyet hogy még az arcod is full puha lett ettől:D aztán továbbolvastam és leesett hogy az már egy másik bekezdés

      Törlés
    3. Hahahaha, nekem is osszecsengett ez a ketto, de nagyon aranyosan :D <3

      Törlés
    4. Most egy kicsit megnyugodtam ettől xD <3

      Törlés
    5. jaaaa bocsi, hogy megöltem a viccet, azt hittem, van valami piszkos poén a háttérben, amit csak én nem értek:'DD

      Törlés
    6. Szó sincs róla, és egyébként meg annyira aranyos volt pont az a rész, tök jót mosolyogtam rajta! ^^ <3

      Törlés