2022. május 25., szerda

Band 6.5 kell

Vajon kinek lett az írásbelije band 6.

Bárcsak megelőzhető lett volna ez valahogy.

Mondjuk tanulással.

Bárcsak.

3 megjegyzés:

  1. Ahhhh, sajnalom! Amugy nagyon kocsog temak vannak (nekem vmi olyasmirol kellett irnom, h szerintem mi az osszefugges a bortonviseltek szama es az oktatas minosege kozott, es milyen megoldasokat latok arra, hogy ez valtozzon, lol). Kitartast es hajra a kovetkezohoz! Ha ugy erzed, bevallalnal tanfolyamot, en nagyon tudom ajanlani az angol intezet elokeszitojet. Lehet kulfoldrol, online csinalni, es segitenek rakeszulni a feladattipusokra, meg h kb mit var az embertol A Rendszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kik találják ki ezeket a témákat, hogy na ezt simán végig lehet gondolni és le lehet vezetni a gondolatmenetet 40 perc alatt EGY TANULT NYELVEN? Nekem amúgy reklámok volt a téma, csak így, reklámok:'D Kb. öt percem elment hogy csak ültem fölötte, hogy erre meg hogy húzzak fel egy esszét, hogy értelme is legyen azon túl, hogy "reklámok rossz".
      Köszi az ajánlást, megnézem:D Még elég friss az élmény és motivált is vagyok.

      (és még mindig nem tudom elérni a blogod, mi történik itt?)

      Törlés
  2. Na igen, egyetértek, és az időkorlát az egészben a legrosszabb, nagyon feszített figyelmet és tempót követel meg... de most már kiismerted őket, legközelebb jó leszel!! ;)
    (Ez mondjuk fura; kuki- és előzménytörlés esetleg?)

    VálaszTörlés