2022. május 20., péntek

Dráma az életem

Túléltem.
Bár ez egy ponton kérdéses volt, amikor mindhárom rész egymás után, szünet nélküli letolása, vagyis két és fél óra folyamatos feszült koncentráció után végre fellélegeztem és kinyújtóztam - és a vizsgafelügyelő megkocogtatta a vállam, hogy kövessem, én vagyok az első szóbelin és most rögtön kezdünk.

De amikor negyed órával később enyhén szédelegve, hangosan korgó gyomorral és behorpadt fejjel kitámolyogtam az épületből, jó érzésekkel ültem le a biciklim mellé körbetelefonálni az értem izguló szeretteket.
Band 7-re megyek, az szerintem meglett. Aztán majd meglátjuk 3-5 naptári nap múlva.

Amúgy mekkora véletlen már, hogy a csaj, akivel a regisztrációra várakozás közben egymás mellé keveredve dumálni kezdtem, szintén dietetikus? Chiléből jött ide mesterképzésre, és szintén a regisztrációja miatt volt itt.
Medvegy szerint bokán kellett volna rúgnom, mert ez egy kompetitív terület, de nagyon sajnálom, hogy még bemutatkozni sem tudtunk rendesen - úgy terveztem, majd a szóbelire várva kérek tőle valamilyen kontaktot, de aztán engem berángattak rögtön az írásbeli befejezése után, amikor végeztem, ő már nem volt sehol, hiába köröztem az egyetemen.
Nagyon creepy lenne megkeresni valahogy? Esküszöm gondolkodom rajta.

Viszont soha ilyen érdekes nem volt a Practical English Usage könyv, amit a felkészülés idejében minden túlzás nélkül egyszer sem nyitottam ki, de hazaérve érdeklődve belelapoztam és wow, milyen érdekes dolgok vannak itt. Why am I like this.

3 megjegyzés:

  1. Juhúú! Gratula a túléléshez!
    Elég szadik, h írásbeli után volt a szóbeli, pláne, h RÖGTÖN :O Nekünk reggel volt a szóbeli, aztán maradt szünet (attól függően, h ki hányra ment, pl nekem volt vagy másfél-2 órám), és csak utána jött az írásbeli. Az a 2.5 óra pisimentes 100%os koncentráció, hát az elég kemény volt így is. Egy hős vagy! Igyál sokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aztán csak legyen is meg...
      A Writing-nál érzem, hogy rezeg a léc, ott konkrétan még javítgattam az esszét, amikor kikapcsolt a képernyő mert kifogytam az időből. A szóbelinél meg próbáltam egy IELTS tanár tanácsát követni, hogy ne komplikáljam az életem és próbáljak bonyolítással felvágni, legyek természetes és csevegjek sokat, ami nagyjából bejött, de addigra olyan fáradt voltam már, becsúszott jópár hiba meg nyelvtani bukfenc.

      (az előre kiküldött beosztás szerint itt is lett volna negyed óra szünet a mindenmás meg az első szóbeli között, csak ezek szerint kifogytunk az időből:D de legalább egyre már otthon voltam:'D)

      Törlés
    2. Dolly, mi történt a blogoddal? Nem tudom elérni, átirányít aztán nem történik semmi O.o

      Törlés