2022. május 11., szerda

Vegyesvágott

Újra nekiálltam rendszeresen rajzolni, de annyira leblokkol ennyi kihagyás után az üres papír, hogy egy darabig maradok a kis tyúkszaros életem mókás kis illusztrációinál, máskülönben komolyan képes vagyok két óráig ülni a fehér lap előtt anélkül, hogy egy vonalat is húznék.

Gondolkodom, hogy csinálok egy instagram profilt azzal a névvel, hogy A KUTYA, AKI KISZAGOLJA AZ MLM-ESEKET, és a különböző influenszerek posztjai alatt megjelenő "írtam neked privátban 💃  ha van időd lesd 👀  meg! 💋" kommentek alá beírnám vele, hogy SZNIFF SZNIFF.
(Angol Barátaink nem akarták elhinni, hogy tiniként voltak elég komoly hajlamaim a bully-zásra, de ilyenkor csak kificcen ez az oldalam is)

Közel tizenkét év együttélés után most sikerült kidolgoznunk egy olyan rendszert a lakásunk tisztán és rendben tartására, ami ránk van szabva és végre úgy látszik, működik is - nyilatkozta a forradalmi újdonság kidolgozója másfél hét sikeres működés után. PÁRTERAPEUTÁK NEM AKARJÁK ELHINNI! KATTINTS, HA KIVÁNCSI VAGY A TITKUKRA!

Évekig papíron vezettem a menstruációs ciklusomat, de pár hónapja letöltöttem egy applikációt a célra és átálltam rá. És annyi minden nyert értelmet hirtelen, egyszerűen imádom, olyan tisztán kijönnek összefüggések és a havi ciklikusság a mentális és fizikális hogylétemben, alig akartam elhinni. Nőnek lenni csodálatos és rémisztő egyszerre, a férfiak soha nem fogják megtudni, milyen bizarr érzés. Mondjuk én kiváncsi lennék, milyen lehet állandóan ugyanúgy érezni magam.

Ja és amúgy nem vállaltam el, lol.

5 megjegyzés:

  1. “ Nőnek lenni csodálatos és rémisztő egyszerre, a férfiak soha nem fogják megtudni, milyen bizarr érzés. Mondjuk én kiváncsi lennék, milyen lehet állandóan ugyanúgy érezni magam.”
    Ezen horkantva nevettem. 🔥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de nem?:'D ezt sosem fogják megérteni. /sóhajt drámaian/

      Törlés
  2. *kattintok*
    (imádom a tisztaságot és rendet, de képtelen vagyok fenntartani)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kb hasonló, én eredendően kuplerájos vagyok, és utálok takarítani:D
      hát nálunk elég sok előzménye van a dolognak, de annyi röviden a háttér, hogy évekig az én feladatom (lett volna) a takarítás abból az egyszerű okból, hogy én voltam otthon és én értem rá:D az idők közben változtak, de a rossz minták már rögzültek mindkettőnkben, blabla,
      szóval a megoldás most az lett, hogy én naponta takarítok 10-12 percet, csak általános rend és kisebb takarítás "ahol a papok táncolnak", D. meg a hétvége egyik napján nagytakarít egy órát.

      Törlés