2014. június 9., hétfő

Tegnap levágtunk néhány ágat a fenyőfáról, ami alá Alfonzt parkolni szoktuk. Utána több sebből véreztem, mindkét karom gyantás lett, és még a melltartómban is találtam fenyőtűt. Az a fenyő felkerült a Súlyosan Bántalmazók Listájára.

Nálunk a macska viseli a legnehezebben a meleget, a szívem szakad meg, amikor látom, hogy lemászik a kanapéról és lefekszik a hideg csempére. Nem irigylem szegényt, biztos megsül a fekete bundájában.

Nem tudom, mit keresek tumblin. Nem hiszek benne, hogy mindenki gyönyörű, nem vagyok feminista, szerintem a nyilvános szoptatás undorító, és megutáltam a vegánokat (az egyik kijelentette, hogy nem fogja szoptatni a gyerekét, mert az nem vegán... no comment). Szerintem kevésbé vagyok toleráns, mióta ott is fent vagyok.

Csinálnom kéne egy képet, amin Medvegy átölel, és rádobnám egy béna sablonra, valami különösen bénára, ami olyan lesz, mintha egy téli tájon a jegesmedvék a mi kivetülésünket néznék. Talán még valami idézet is ráférne az igaz szerelemről.

2 megjegyzés:

  1. ne is mondd, tavaly nyáron egy boltban dolgoztam, bejött egy nő, a babája és a férje, majd kért egy széket, adtam nagyon gyorsan, azt hittem rosszul van. leült pontosan a kassza elé, és elkezdte szoptatni a gyerekét. köpni nyelni nem tudtam. mármint értem én, hogy annak a babának enni kell, de ha esetleg szépen megkérdez, hogy be tudnám e engedni a raktárba vagy mosdóba, egyértelműen segítettem volna.
    de nem, ott a bejáratban, a kassza előtt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TE JÓ ÉG. Megértem én is, hogy fix időnként etetni kell, de meg lehet ezt oldani előre tervezve vagy ha nagyon muszáj, kulturáltan is, félreeső helyen, kendővel letakarva. Lehet, hogy természetes, meg minden, de elég sok életfunkció az, mégsem elfogadott egy kávézó közepén csinálni.

      Törlés