2015. június 2., kedd

I am fearless, hear me roar

Olyan hülyeségektől félek.

Korábban komolyan azt hittem, hogy ha megbukom Általános kémiából, összedől a világ, és amikor bekövetkezett, komolyan mondom, óvatosan sétáltam a városban és vártam, hogy megtörténjen. Gondolom feltűnt, hogy a világ azóta is remekül megvan, sőt mi több, azon a nyáron is szép volt az idő meg finom a fagyi.
Medvegy akkor is szeretett, és a családom sem tagadott ki.

Őszintén szólva ez volt az az élmény, amikor rádöbbentem, hogy csak magamnak ártok, ha görcsölök bizonyos események elkerülésén, mert ha meg is történnek, minden bizonnyal megoldom valahogy és túl fogom élni.

Holnap megint egy fontos vizsgám lesz. Egy kicsit félek, de ez semmi a korábban ismert bénító, jeges rettegéshez képest, hogy mi lesz, ha mégsem sikerül.

Ilyenkor kicsit örülök, hogy tyúklépésben azért, de igenis haladok.

3 megjegyzés:

  1. Ez egyébként valahol jó, hogy már idáig eljutottál. Én annyira maximalista vagyok (meg eddig sikerült is minden), hogy ezek után ha valami nem jönne össze, tuti kiakadnék - de miért? Nem dől össze a világ, sőt, második nekifutásra lehet ezerszer könnyebb lenne. Igyekszem úgy látni a dolgokat, ahogy te kezded most. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb barátnőm is maximalista, neki is mindig mondom, hogy ez az önsorsrontás legkomolyabb fajtája:D a múltkor halálra váltan közölte, hogy egy rettenetesen fontos számonkérése nem sikerült... csak hármas lett. És ez a külsejére is kiterjed, két évig viselt fogszabályzót, mert az egyik foga egy icipicit ferdén nőtt.

      Hátha segít, de én azóta azt szoktam csinálni, hogy végiggondolom a létező legrosszabb opciókat (aminek a vége többnyire az, hogy bukok minden tárgyat és elfogynak az államilag támogatott féléveim), és a végén úgyis kijön, hogy ez sem olyan vészes. Egy csomó híres ember még ki is bukott az egyetemről, és még ez sem akadályozta meg őket abban, hogy királyak legyenek:D

      Törlés
    2. Ennyi. :D
      Egyébként igen, én is ezt csinálom, főleg a sejtbiosz II-vel voltam így, h ha abszolút nem sikerül és emiatt csúsznék, akkor úgyis passziváltatom magam h ne fogyjanak az állami félévjeim addig meg dolgozok a laborban oszt a viszontlátásra. :D Néha tényleg segít.

      Törlés