2015. június 10., szerda

Ma találkoztunk BFF-fel - közös fotónk nincs évek óta, mivel kicsit ritkábban találkozunk, mint szeretnénk, ezek az alkalmak viszont cserébe elég intenzívek (folyamatosan dumálunk találkozástól a végéig, csapongva és néha egymás szavába vágva, egyik leggyakrabban ismételt kifejezés a "hol is tartottunk..?", és én ezt szeretem).

Előtte vizsgáztam, ismétlőt a múlt héten bukottból, és őszintén nem tudom, nem lesz-e szükség harmadikra. Úgy mentem rá, hogy na, mindent tudok, hármasnál alább nem adom, erre a tanárnő kizárólag abból a három témából kérdezett (a kilencből), amit mindig csak gyorsan átlapoztam, a legfontosabb infókra korlátozódva - erre most olyan kis lényegtelen hülyeségeket kérdezett ki részletesen, hogy gyorsan csatlakoztam a folyosón "mi a fasz"oló tömeghez.

Amúgy manapság nem olyan jó bejárni az egyetemre, mindenki elég pesszimista, az emberek sorra buknak, bukdácsolnak vagy csúsznak féléveket, úgyhogy a jókedv manapság inkább hisztérikus sírvaröhögés saját nyomorunkon.
A többieket amúgy bírom, szeretem, hogy a saját kis csoportomon túl is jópáran vannak, akikhez oda lehet menni beszélgetni (meg vannak azok is, akiket ha meglátom, inkább visszafordulok a folyosón vagy átmegyek az út túloldalára, de ez már egy másik történet).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése