2016. április 17., vasárnap

Szerintem azért nem tudom sajnálni a vasárnapi nyitvatartás miatt pampogókat, mert az apukám kiskoromtól fogva a MÁVnál dolgozik - és hát mivel a mocsok seggfej emberek nem tudnak megülni a seggükön ünnepekkor meg éjjel sem, hozzászoktam, hogy ő néha furcsa időszakokban dolgozik.
És nem csak vasárnap, hanem mondjuk karácsonykor, szilveszterkor, nemzeti ünnepen vagy bármikor máskor, amikor mások túrázni meg templomba járnak.

Csak én nem mentem tüntetni, mert már 10 évesen felfogtam, hogy ez a munka ezzel jár, én meg ebből kapok legót, edzőcipőt és ebédet is.

4 megjegyzés:

  1. Én sem tudom sajnálni őket egyáltalán.. Sőt, akik akár vasárnap dolgoznak néha, azok mondjuk szerdán tudnak bankba menni ügyet intézni, meg a hivatalokba, stb.. Más meg ezért veheti ki a szabit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na meg ez is, azért nem a hét minden napján kell dolgozniuk... Mindegy, már vagyok hajlandó felhúzni magam rajta-.-

      Törlés
  2. Ugyanezt gondolom én is, meg szerencsére még jó sok ember a tüntetős cikkek alatt. Számomra az a wtf az egészben, hogy szerintem több évtizede ez volt a szokás, az utóbbi egy évben találták ki azt, hogy legyen vasárnapi zárvatartás, és az eltörlésével egyesek úgy felháborodtak, mintha ez valami vadonatúj dolog lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már nem olvasok cikkek alatt kommenteket, de most több általam követett női oldal is kitette facebookra, hogy juhú, melyik boltok lesznek megint nyitva és megyünk-e boldogan vásárolni, mire jónéhányan jöttek sírni, hogy hát ők nem örülnek, mert az ő Anyukájuk/Párjuk most nem tud otthon maradni!!! Én meg csak ülök a gép előtt, hogy a kedves anyuka/élettárs korábban bezzeg nem bánta a vasárnapi munkát, amikor elment oda dolgozni..?

      Törlés