2018. december 5., szerda

A létező legbénább kifogás a külföldi utazások ellen az "itthon is van ám sok szép táj, először azokat kell megnézni". Hja.

Ma megpróbáltam vért adni - csakhogy a csoffadt bal vénám szabotálta a terveimet és úgy rácuppant a tűre, hogy csak egy bizonyos szögben tartva, általam erősen pumpálva sikerült öt perc alatt úgy egy decit cseppenként kiszenvedni, szóval az asszisztens előbb feladta és hazaküldött. 
Most fáj a szívem (meg az ujjam hegye meg a vénám), és még csak értelme sem volt azon túl, hogy elhasználtam egy pakk vérvételi csomagot.


Lassan három hete teljesen, 100%-osan növényi étkezést folytatok, hát a fene se gondolta volna, hogy egyszer eljön ez is. A közérzetemen vagy egyéb funkcióimban amúgy semmi pozitív változást nem figyeltem meg, nem tisztult ki az aurám, nem dob ki az ágy teljesen kipihenten négy óra után vagy lettem szuper-energikus, de alapjáraton eléggé a béka segge alatt van a közhangulat, szóval ki tudja, lehet az a napi két deci szójatej választ el a teljes idegösszeroppanástól, ha ha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése