2018. december 1., szombat

DEJA VU, I've just been in this time before

Már csak kettő darab szeminárium és egy tankonyhai gyakorlat választ el a szorgalmi időszak végétől, lélegzet-visszafojtva várom már, és közben mégsem várom annyira, mert basszus most egészen jól esett néha emberek között lenni. És először nem félek (annyira) a vizsgaidőszaktól, mert most kivételesen tényleg motivált vagyok és valahogy látom a fényt az alagút végén, hogy igen, menni fog ez és megcsinálom.

Nagyon elkanászodtam most az edzéseket illetőleg, szóval a héten ismét erőt vettem magamon és elmentem rendesen, hát nem fájt utána a belsőcombom/hasam/fenekem? De, fájt. Szóval ideje összekapni magam megint.


Medvegy közben végigcsinálta a No Shave Novembert (egy kis csalással, mert a bajusza már kezdte benőni a száját, azt azért ki kellett szabadítani), ennek örömére hétfőn utalunk a MentsManust Mozgalomnak. Biztos öregszem, hogy már boldoggá tesznek az ilyesmik.

Off lányos hülyeség: a hajam tönkre akarja tenni az életem, hirtelen elkezdett durván zsírosodni - és mivel frissen mosva hülyén áll, jelenleg egyetlen napom van, amíg tökéletes a hajam, mert előtte túl friss, utána meg már látványosan nem. Eddig a Lush sampon csodát tett vele, de most az se használ, szárazsamponozni meg utálom, hát komolyan mindjárt sírva fakadok, milyen szörnyű dolgok vannak az életben, amikkel meg kell birkóznom.

De a Keletis Poket automatában találtam végre Ady Endre éjszakáit, szóval talán mégis érdemes még élni.

6 megjegyzés:

  1. énis végigcsináltam, és én is apró csalással :D

    VálaszTörlés
  2. nem élek én ilyen úri huncutságokkal :D inkább formára vágtam így most, hogy már legálisan borotvához érhetek

    VálaszTörlés
  3. szeirintem a száraz sampon helyett próbáld ki a hintőport, úgy, hogy a kezedbe szórod először és aztán az ujjaddal kened csak a hajtőre, és ha este csinálod, akkor biztos, hogy másnapra nem fog látszódni/nem lesz matt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. régen használtam, nem tudom, miért szoktam le... most kipróbálom így is, köszi a tippet:D

      Törlés