2020. április 6., hétfő


Ahogy látom, nem mindenkinél alakul úgy a karantén, ahogy tervezte.

Ugyanitt már az őrület határán vagyok a bezártságtól, és csak az tart vissza a skillshare regisztrációtól, hogy nagyon gyenge most a forint. Nyaff.
Ja, és a szüleim konkrétan minden nap kirándulni járnak valahová, ezt már tényleg nem tudom mivel kommentálni, csak csendben fertőtlenítem utánuk a kilincset.

Holnap lesz még egy megbeszélés a suliról, hogy most akkor hogyan tovább, de nincsenek illúzióm arról, hogy mekkora lesz a megbeszélés hasznos információtartalma (eddig az összes email és megbeszélés bizonytalan mellébeszélés volt, hogy lehet ez lesz, lehet az, de még pontosítanak. ez megy egy hónapja).

Ja, és befejeztem a szakdolgozatomat.
A konzulensem azt írta, "szépen összeállt a munka, bravó!".
És hogy érdekes, izgi, jól prezentálható eredményeket kaptam.
Majdnem sírtam.

Már csak le kell fordítanom az absztraktot angolra és beraknom a tartalomjegyzéket, és kész-kész.

/szomorkásan belefúj egy olyan kipöndörödős szilveszteri füttyfürüttybe/

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a kész dolgozathoz, rengeteg munka lehetett. Azért várom, hogy milyen eredmények jöttek ki, érdekes a témád :)

    Nálunk hál' isten mindenki otthon marad a családból, szépen megértették, hogy ez pont miattuk van a leginkább. De én is a falat kaparom, mikor olvasom a híreket, hogy mindenki kirándul.

    A suli nálunk is annyira képlékeny. Én kapom a belső üziket is, amit az oktatók szoktak, konkrétan semmit nem tudunk, hogy mikorra csúszik a záróvizsga, hogyan kell leadni a szakdogát, mikor lesznek vizsgák... nagyon fura az egész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, bár úgy érzem, a hisztivel aránytalanul sok idő ment el... az eredményeket is hozom majd, csak először megvárom az értékelést, nem akarom elkiabálni:D

      Az egyetemmel kapcsolatban most derült ki véglegesre, hogy az elméleti-szóbeli vizsga meglesz online, a gyakorlatit viszont elhalasztják határozatlan időre. Hát, mostmár legalább biztos.

      Én már kezdem feladni, reménykedem a teljes kijárási tilalomban, azt talán mindenki betartaná.

      Törlés
    2. Nekem a felesleges időhúzással és fetrengéssel szokott elmenni :D Most is épp azt űzöm.
      Nálunk tényleg semmi. Online lesz egy fórum a héten, aminél lehet kérdéseket feltenni. De pl, hogy mi mikor mehetünk be újra, az teljes homály.

      És most is folyamatosan jönnek a hírek, hogy tömve van minden emberrel. És csak fogom a fejem, mikor bizonygatják, hogy az egész egy hoax és úgy túléljük. Nem tudom, hogy itthon eltusolják-e az eseteket, vagy csak "szerencsések" vagyunk, de mikor jön a hír, hogy Spanyolo-ba naponta több száz ember meghal... Az megrémiszt.

      Törlés
  2. aahwww, gratulálok, szuper vagy!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, olyan gyanús érzés túllenni rajta:D Hogy állsz, mennyi van még hátra?

      Törlés
    2. ma addig nem állok fel a székemből, amíg meg nem lesz a fele :D (április 30 a határidő)

      Törlés