2020. június 14., vasárnap

rage
Csak velünk bánnak mindig úgy az iSTYLE üzletekben, mintha az eladók látványosan nem néznék ki belőlünk, hogy megengedhetjük magunknak a termékeiket? Ha igen, befogom és veszek magunknak pár Guess/Levis/Calvin Klein pólót, csak hogy legyen mit viselnünk a közepesen nemolcsó márkák üzleteiben, hogy az eladók emberszámba vegyenek.
Ezt különösen viccesnek tartom egy olyan cégnél, amelynek a szupersztárja híres volt a rendkívül basic öltözködési stílusáról.
/rage

(így utólag pláne mókás, hogy a posztot ihlető incidens alkalmával pont az egész ruhatáram legdrágább pólója volt rajtam, haha)

Más: voltam BFF-nél lánybulin, az egy dolog, hogy három órával tovább maradtam a tervezettnél, mert vártuk, hogy elálljon végre az eső, aztán amikor végre rászántam magam az indulásra, pont elment előttem a troli és húsz percig lapultam egy kapualjban, mire megjelent a következő. Kicsit megázott az aktuális olvasmányom. Meg én is.

Mellesleg egyre nehezebben viselem az alkoholt - vagyis nézőpont kérdése, mivel egyre kevesebb is elég a kedvező hatáshoz, ami végülis költséghatékony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése