2022. január 14., péntek

Kalandos hét, munka, munka, majd Medvegy elmaradt munkahelyi karácsonyának a pótlása Lincolnban - eléggé izgultam, ez egy kicsi cég (bruttó kb tizen vannak), és Medvegy maga sincs igazán jóban senkivel, mivel hogy mióta itt dolgozik, az állásinterjúkkal és a szerződés aláírásával együtt találkoztak élőben talán ötször. De jól sült el, jól éreztük magunkat, bár már olyan trust issue-im vannak a britekkel, hogy amikor másnap Medvegy szállította az infót, hogy mindenki szerint jó volt találkozni velem és lovely vagyok, csak vonogattam a vállam, hogy ja, persze.

A vacsi szerda este volt, és a cég foglalt nekünk szállást estére, hogy ne kelljen hazabumliznunk, szóval a csütörtök jó volt, nekem szabadnapom volt és csak kószáltam a városban, Medvegy meg bement személyesen dolgozni az irodába.
Fura volt, amikor legutóbb így megkaptam Lincolnt nézelődni, Medvegy állásinterjún volt, és szurkoltam, hogy minél később hívjon, az a jó jel, ha sokáig tart, és lám, mennyi minden történt azóta.
Aztán amikor véget ért a munkaideje (el is engedték hamarabb, hadd legyünk együtt), megebédeltünk egy étteremben, sétáltunk még egy kicsit és délután hazavonatoztunk egy nagyon feldúlt malachoz.

Viszont újra el kell kezdenem edzeni, Lincolnnak van egy híres emelkedője, amin majdnem meghaltam, pedig két nap alatt háromszor is meg kellett másznom.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki ez a Lincon! Az utca meg csak meredekecske :D Ne menj Tenerifére edzés nélkül... kb minden meredek arra fele :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó mamám, akkor tényleg ideje ráedzeni az emelkedőkre:D Tenerife is dombokra épült?

      Törlés
    2. Tenerife? csupadimbesdomboshegyes. (A közepén Spanyolország legmagasabb csúcsa, a Teide áll :D) Mi La Laguna városban szálltunk meg, de minden út vagy felfele vagy lefele vezetett :D Még kocsival is utáltam ott vezetni annyi sok váratlan és hirtelen emelkedő volt.

      Törlés
    3. csak a leírásba belesajdult a vádlim:D

      Törlés