2012. augusztus 1., szerda

Philoso-time

Ma filóztam, és ráébredtem, hogy az összes sitcom halálosan nyomasztó.

The Big Bang Theory - Leonard reménytelenül szerelmes a szomszédban lakó elképesztően egyszerű és roppant idegesítő lányba, aki lopja tőlük a wifit és folyton meghívatja magát vacsorázni. A munkájának semmi értelme, és két barátja van: egy folyton kanos kis zsidó és egy látens homoszexuális indiai bevándorló, aki nem tud megszólalni nők közelében. Ja, és a lakótársa egy pszichopata.

How I met your mother - Ted folyton csak keresi a nagy Őt, és noha a legkülönbözőbb csajokra pazarolja az idejét, sehol nem találja. De végignézheti közben, hogy a barátai egy része megállapodik, a másik élete pedig céltalanul pereg.

Two and a half men - Alan-t kirúgja a felesége, csak azért van fedél a feje fölött, mert a bátyja megtűri. Először egy nőnek fizet tartásdíjat, egy ideig kettőnek, majd megint egynek. Ráadásul a fia egy félkegyelmű, és Charlie jócskán benne járva a korban is egyik egyéjszakás kalandból a másikba esik, és ha netalántán szerelmes is lenne, gyorsan kilép a kapcsolatból.

Scrubs - J.D. nem képes elszakadni Elliot-tól, de lesz egy gyereke egy nőtől, akit nem szeret.

My name is Earl - Earl feleségül vesz egy nőt, aki más gyerekével terhes, és a következő gyerek is az egyik barátjától van. Ugyan nyer egy csomó pénzt, de az egyre csak fogy, mert eltartja belőle a csökkent értelmi képességű öccsét és a volt neje is ki akarja semmizni. Mindeközben újabb és újabb múltbéli stiklikre derül fény, amik bizonyítják, mekkora mocsok is volt.

Girls - négy lány, egyik nyomorultabb és defektesebb, mint a másik.

I T crowd - két rendszergazda egész nap lent ücsörög egy pincében. Ja, és ráadásul angolok.


Vagy csak én hallom a nevetőgép mögött a karakterek sírását..?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése