2014. augusztus 27., szerda

Manapság mindenki olyan korán kezdi a blogolást, és olyan hipszter és mély, hogy szégyenletesen felszínesnek érzem magam tőlük az olyan gondjaimmal, hogy a horvát szúnyogok úgy csípnek, hogy nem érzem, csak utólag a viszketést (ebből nagyon szép metafora lenne).

Az utóbbi időben többen is mondták, hogy milyen szép pár vagyunk és mennyire összeillünk (tegnap egyenesen odáig jutottunk, hogy enyhén illuminált állapotban ígértették meg velem, hogy nem változom, mert olyan jó ránk nézni), komolyan kezdek elszállni magunktól. Csak olyan furcsa, mert tapasztalat híján én ezt hinném normálisnak, erre kiderül, hogy nagyon nem úgy működnek a kapcsolatok, ahogy gondolom, és valóban mi vagyunk az új Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán álompár.

Egy teljes éve várok arra, hogy megint egyetemre mehessek, erre az utolsó hetet viselem a legnehezebben.

4 megjegyzés:

  1. teljesen igazad van, az egész internet borzasztóan hipszter, és olvashatatlanul mély. (főleg a 13 éves lányok, már elnézést)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapjáraton nekem sincs velük bajom, csak amikor már minden második kislány Eszter-Virág akar lenni, ha nagy lesz, akkor azért nemár.
      (főleg hogy emlékszem, milyen gondjaim voltak 13 évesen, és komolyan hálát adok érte, hogy akkor még nem blogoltam)

      Törlés
    2. és ő pedig tuti, hogy Carrie Bradshaw akar lenni :D

      amúgy a 13 éves problémáimat én sem szívesen osztanám meg a nagyérdeművel, mit ne mondjak, se magyar sztárblogger, se Tavi Gevinson nem vagyok.

      Törlés
    3. Na akkor nem csak én vagyok cinikus:D

      (amúgy pont Szex és New Yorkot nézek...:D)

      Törlés